Suzuki swift 1. 0 1999-esből ki szeretném venni a katalizátort meg a középdobot (hang miat) hogy tudnám ki szedni és hogy tudom potolni a helyét?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 10:35
1/10 anonim válasza:
Katalizátort ki tudod "herélni", azaz kiütni belőle a kerámiát, a középdobot pedig kivágod és behegesztesz egy csövet a helyére. Mindemellett nem ajánlatos a katalizátort bántani, mivel a lambda szabályzást megbolygatja és amellett hogy folyamatosan világítani fog a check lámpád, lehet több kárt teszel vele mint hasznot.
2/10 A kérdező kommentje:
tehát a katalizátort sehogy nem tudom ki venni, müszakin azt elfogadják ha hegesztve van a középdobnál?
2014. ápr. 26. 10:55
3/10 Bajer válasza:
A műszakin csak úgy megy át ha gyári rendszer van rajta. A hangtompító nélküli szakaszt műszaki előtt cseréld le tompítósra, műszaki után meg rakd vissza a fojtás nélkülit. Érdemes kipufogópasztával szigetelni a csőcsatlakozásnál, hogy ne fújjon ki alul.
4/10 anonim válasza:
Sufnituningolós nyomorék. Inkább vegyél egy Ladát aztán azt kókányold te szerencsétlen...
5/10 anonim válasza:
A katalizátorból elég ha kiütöd "belét", a középdob helyére meg behegesztesz egy csövet.
A check engine nem fog világítani, mert a régi swiftnek csak egy lambda szondája van, mégpedig a katalizátor előtt. Azt, hogy a lambda szondától hátra mi történik, nem fogja tudni a motorvezérlő.
A műszaki vizsga viszont gáz. Érdemes lenne beszerezni bontóból egy elfogadható állapotú kipufogó rendszert, és 2 évente a vizsga idejére alárakni, vagy olyan helyre vinni ahol mindegy milyen az autó, ha jattolsz, átmegy.
6/10 anonim válasza:
"Suzuki swift 1. 0 1999-esből ki szeretném venni a katalizátort meg a középdobot (hang miat)" ez igen 3henger 1000ccm annak aztán lesz hangja igazi halálos iramban érzés de a 15-16 colos kerekeket és a matricázást meg a spoilerezést nehogy lehagyd
7/10 A kérdező kommentje:
nyomorékok minek szolnak hozzá? normálisan kérdeztem!
2014. ápr. 26. 13:52
8/10 Szálab válasza:
Mondjuk ha már a hang miatt! :) akarsz ilyen átalakításokat, miért nem veszel inkább egy sport hátsódobot? Talán lehet kapni olyan E-s cuccot is ami miatt nem kell vizsga előtt cserélgetni. Off ugyan, de szerintem vicces a nagy-hang, 0 gyorsulás a gyári 60 meg 75 lovas lógóbelű astrák letolnak az útról szitu... de legalább az illúzió meglesz.
9/10 anonim válasza:
Pont az ilyen retardáltak miatt van rossz híre a Suzukinak... De nem baj, csináld meg nyugodtan, nem rajtam fognak majd röhögni...
10/10 anonim válasza:
Mondjuk én sem értem miért szólják le, igen valakinek jobban tetszik egy komolyabb hang mint a gyári Suzuki hangja és akkor mi van ? Az nem azt jelenti, hogy versemyezni akar bármilyen más autóval. Jobban tetszik neki úgy a hangja, és olcsón kevés pénzből szeretné megtenni, nem értem miért kell leugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!