Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok segíteni? (jogsi)

Tudnátok segíteni? (jogsi)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szeretnék jogsit a nyáron. Járok vezetni apámmal, elég jól megy, nem fulladok le soha, váltás is jól megy. Tanácsokat szeretnék kérni tőletek, hogyan lehet a leggyorsabban/legpraktikusabban/legegyszerűbben jogsit szerezni. köszönöm 17/F

2014. máj. 27. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
A környéken ahol laksz, kérdezz utána hogy melyik autósiskola a legkorrektebb. Be kell iratkozni a választottba és rajtad is múlik milyen gyorsan végzel.
2014. máj. 27. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudod nyár van,gyorsan nem fog menni még akkor sem ha jól vezetsz,mert tömve vannak a sulik mindenhol mert mindenkinek nyáron jut eszébe letenni a jogsit,mert hogy télnem nem jó ,mert csúszik meg stb :)

Szóval ha gyorsan akarsz jogsit akkor még ma keresd meg ahová akarsz menni és iratkozz be,és ne tökölj! :)

2014. máj. 28. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Vedd, meg a pi.csába. az elég gyors. :)

Vagy keress egy olyan iskolát ahol hamar el tudják intézni a dolgokat. pest felé van pár 1 hónap alatt el is készül akár...

de mivel neked erről fogalmad sincs úgy érzem, hogy jó gyerek vagy, így nem értem hova kapkodsz, a jogsi nem csak nyárra szól ám. időd meg még van bőven.

2014. jún. 9. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Neked eddig 1 hónap 3 hét volt, és jöv.héten vizsgázok :)

1 hónap volt a kressz, mert ritkán tudtak tartani oktatást, 1 hetet vártam, és két hetet vezettem

2014. jún. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!