Motort szeretnek venni?!
Semmilyen.
Olyan 50-es motor nincs ami 3 litert eszik és 80-nal megy, 200-ért főleg nem.
100 köbciset egyrészt nem is vezethetnél, másrészt ha elkap a rendőr (vagy balesetet szenvedsz) akkor duplán megszívod.
ugyanannyit mint a régiek, a gyári 50-es 2t motorok 3 liter körül esznek, de 80-85-nél nem nagyon mennek többet, ezt úgy értsd, hogy végsebesség, tehát ha van egy apró szembe szél, már nem éri ezt el, és ilyen tempóhoz folyamatosan nyélgázon kell menni, ami borzalmasan csökkenti az élettartamát, és rengeteget is fog zabálni tőle... utazósebességük kb 60-65 körül van, ezt már viszonylag kényelmesen tudják tartósan is, és ilyenkor 3 liter körül esznek
aztán vannak azok amikről te álmodozol, a tuningolt 2t motorok, amik megfutják akár a 100-at is, és simán utazhatóak 80-al, de ezek aztán bezabálnak annyit mint egy kisebb autó, 4-5-6 litert is, és az élettartamuk pár ezer km, tehát kb 1 szezon, jó esetben talán 2...
és van a harmadik lehetőség, a 4t, ami iszonyat lomha dög, 60 körüli végsebességgel, 45-50 körüli utazóval, de cserébe 1,8-2,2 literrel elmegy
lehet választani, de tökmindegy, hogy egy 1998-as aprilia SR-t veszel, vagy egy 2014-est, nem erősebb az új sem
Hy!
Gilera runner az ami nagyon jó,elsősorban nem fogyaszt sokat,vízhűtéses 2t azaz jobban bírja a pörgetést is és hosszabb távon a legkényelmesebb kis köbcentis gép.
Megbízható is szerintem.
Én nem tagadom valami 4 üteműt vennék,azok tényleg kevesebbet fogyasztanak de azzal nem fogsz 60-nál többet száguldozni,ha csak nem csinálod meg az áttételét.
Én még esetleg yamaha bws-t tudnám ajánlani,ha nem téped szét a száját akkor nagyon megbízható dögök ezek is,de a tunningnak nem szokott örülni....
Esetleg B kategóriás jogsid nincs?mert ahhoz a kiegészítő 30-40 ezer ft és ahhoz már vehetnél nagyobb mocit ami meg is felel az elvárásidnak (mindenben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!