Egy ilyen motornak kb mennyi a végsebessége?
Mégis csak egy 50-es motor van benne. A menetdinamikája olyan mint egy robogónak? Mindennapi utcai használatra alkalmas? Mennyivel jobb/kevésbé jobb, praktikusabb mint egy klasszikus robogó?
És ugye jól tudom, hogy erre is csak egy biztosítás kell, meg kell tankolni és lehet vele menni B-s jogsival?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm szépen a hasznos válaszod, ment a zöld kéz!
Autót már 14 éve vezetek, B-s jogosítványom van. Motorom még soha nem volt, de most gondoltam rá, hogy milyen jó lenne nyaranta egy robogó, vagy egy ilyen kis motor a városban futkosni, munkába járni, esetleg a város körül rövid távokra kirándulni.
Eddig csak robogókat néztem, de most akadtam rá az ilyenekre, mint amit linkeltem. Amiket írtál róla, nekem egy ilyen tökéletes lenne. Nem kimondottam ezt a példányt akarom megvenni, csak példának linkeltem.
Köszönöm még egyszer. :)
Váltós 50ccm motorok, amiket még ajánlok:
Endurok: Yamaha DT50, Aprilia RX50, Rieju RR50, Derbi Senda, Keeway X-ray és TX50.
Gyorsaságik: Yamaha TZR50, Aprilia RS50 (ilyet linkeltél), Honda NSR/NS1/NSF, Cagiva Prima, Derbi GPR 50, Rieju RS1/RS2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!