Hol találhatok bármilyen könyvet a Mazdámhoz?
Figyelt kérdés
Nászajándékba kaptuk, és szeretném megismerni, mi micsoda rajta, benne. Modell: Mazda 626 2.0 Hatchback, 5 ajtós, 1983 és 1987 között gyártották. Bármilyen európai nyelven jöhet, valahogy csak elboldogulok vele.
Google-lel sajnos nem érvényesültem, bármilyen kis segítséget nagyon megköszönök!:)
2009. dec. 30. 09:56
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg,Maroti könyvkereskedés a neten is megtalálod őket.Ha nem akkor üzenj privibe 4.után szerzek neked:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szuper az a bolt, azonnal megtaláltam, amire szükségem volt. Csak az a gondom, hogy én Erdélyben élek, ők pedig nem postázzák külföldre.
Hogy érted azt, hogy a 4. után szerzel egyet?
2009. dec. 30. 16:24
3/3 anonim válasza:
Én írtam neked,ha gondolod megveszem és postai utánvéttel elküldöm neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!