Miért mutat össze vissza mindent a motorom kijelzője?
Gyári az a műszerfal? Ha nem akkor árnyékolási hiba. Ha igen akkor is. De akkor lehet hogy a gyújtás valamelyik alkatrésze nincs megfelelően leárnyékolva.
Nekem a motoromon épített digitális műszeregység van(még készülő félben), ha tolom tökéletesen működik. Ha beindítom mindent csinál, csak azt nem amit kéne...
De azért elsősorban megnézném hogy megfelelő testet kap-e. Azt a legegyszerűbb kipróbálni és kiküszöbölni.
Ha nem kontakt hiba és nem zavar be semmi akkor az elektronikájával lesz valami probléma. Hogy mi az esetleg szétszedés és kimérés után derülhet ki. De ha mikrovezérlő adta fel a harcot akkor az nwgyobb probléma. Illetve manapság szinte mindent SMD alkatrészekből raknak össze. Azokkal meg sokszor speciális eszközök nélkül semmit nem lehet kezdeni.
Én nemrég szenvedem meg egy fél SMD (furat szerelt és SMD is) mikrokapcsolóval. Nem tudtam vele mit kezdeni, körbe volt forrasztva, volt két lába és még az alja is rá volt valószínűleg forrasztva... (bár ez nem járműben volt, de ott is ez e helyzet)
Na örülök hogy meglett a hiba!
Jól sejtettem akkor hogy kontakt hiba lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!