Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik terepjáró használható...

Melyik terepjáró használható leginkább városi autóként?

Figyelt kérdés
Nos fzra okkal venném. Ugyanis nekem alacsonyak a kocsik, mármint be és kiszállásnál alacsonyan van az ülés, rossz be és kiszállni. Gondoltam ez mindnél így van, hozzászoktam, mígnem szert tettem egy Lada Nivára. Csak ugye azt városban inkább ne használja az ember. Egyébként volt már suzuki swiftem, ignis, most egy opel astra h karavant használok és mind alacsony. Így gondoltam valami magas, városi terepjárót vennék. Tudom nem fog nekem vegyesbe fogyasztani egyik se 7 litert, de mégis valamilyentűrhetű fogyasztásút tudnátok ajánlani? Maximum keret rá 3 Millió
2014. máj. 23. 19:38
1 2
 11/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
15%
Magyar mentalitás, ha Dacia, akkor f.os. Nyilván oka van, hogy olcsó, de itt a svédeknél is több fut, mint otthon. Pedig itt lenne pénz komolyabbra.
2014. máj. 23. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Újonnan szeretik, mivel olcsó. De azt mindenhol kiemelik hogy belül minden kemény műanyag, a váltó pocsék, és nem tudni 5-6 év múlva milyen állapotban lesz. Nem tartósságra tervezték, hanem hogy minimál pénzből legyen egy autó. Van különbség.

Az vesz Daciát akinek mindenképp új autó kell de nincs rá pénze.

2014. máj. 23. 20:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg skoda yeti talán ki lehet fogni használtat 3milla körül már.
2014. máj. 23. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
vw touareg,
2014. máj. 23. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:

magyar mentalitás, emlékszünk a daciára....

(meg Nicolae-ra)

2014. máj. 23. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
2014. máj. 23. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
3.5 benzin nem ehet sokat.......
2014. máj. 23. 23:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

De egy háromésfeles véhatosnál kell jobb autó? Mert ha terepjáró, akkor a Pajeronál jobb nem nagyon akad.

És marad másfél milla benzinre...

2014. máj. 24. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!