Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik terepjáró használható...

Melyik terepjáró használható leginkább városi autóként?

Figyelt kérdés
Nos fzra okkal venném. Ugyanis nekem alacsonyak a kocsik, mármint be és kiszállásnál alacsonyan van az ülés, rossz be és kiszállni. Gondoltam ez mindnél így van, hozzászoktam, mígnem szert tettem egy Lada Nivára. Csak ugye azt városban inkább ne használja az ember. Egyébként volt már suzuki swiftem, ignis, most egy opel astra h karavant használok és mind alacsony. Így gondoltam valami magas, városi terepjárót vennék. Tudom nem fog nekem vegyesbe fogyasztani egyik se 7 litert, de mégis valamilyentűrhetű fogyasztásút tudnátok ajánlani? Maximum keret rá 3 Millió
2014. máj. 23. 19:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nissan Qashqai
2014. máj. 23. 19:46
 2/18 anonim ***** válasza:

Ma már elég nagy piaca van a városi terepjáróknak, amik úgy néznek ki mint egy terepjáró de semmi terepképessége sincs.

Toyota RAV-4, Nissan Quasquai, Honda CR-V jó példák erre. Benzinesek is tűrhetően fogyasztanak, a dízelek főképp, ennyiért meg elég nagy a választék.

2014. máj. 23. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
x5, x6(ha terepjárónak tekintjük)
2014. máj. 23. 19:54
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Kár hogy ennyiért nincs X6-os, az X5-ösök meg leharcoltak ennyiért.
2014. máj. 23. 20:00
 5/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
39%
Dacia Duster. 3 misiért újat kapsz.
2014. máj. 23. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
jaa az árig nem jutottam el :D
2014. máj. 23. 20:15
 7/18 anonim ***** válasza:

Azért egy használt Quasquai vagy RAV-4 minőségben és teljesítményben is simán ver egy Dustert.

A Dacia egyetlen előnye hogy olcsó és Renault-motor van benne. Amúgy imbolygó a futóműve, pocsék a váltója, a beltér olcsó műanyag egymáshoz pattintva ami 100 ezer km után már rendesen zörög. Hiába új, attól még egy ócska minőségű autó. Valami oka van hogy újonnan olcsóbb mint egy használt japán.

8/18 anonim ***** válasza:
35%
de 3 milla akkor Újdácsijja duzster...
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
Attól még minden tesztben szeretik.
2014. máj. 23. 20:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja, az kimaradt hogy egy Dusternek 3 csillagos a töréstesztje, a japánoknak meg 5.
2014. máj. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!