Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki Alto milyen kocsi?

A Suzuki Alto milyen kocsi?

Figyelt kérdés

Üdv, mesélhetnétek a kényelmességéről, teljesítményéről, komfortságáról, fogyasztásáról. Köszi!

Megbízható?

2009. dec. 29. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól kemény valaki, hogy kétezres bmw-vel jár... Én is egy szakadt simsonnal jártam, mégis volt tekintélyem...
2009. dec. 30. 00:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, nem mindenki azért vesz autót, hogy villogjon vele, hanem hogy eljusson A pontból B pontba. Ne hasonlítgassuk már a Suzukit Mercikhez, Audikhoz és hasonlókhoz, mert ez már önmagában is nevetséges, de ezzel nem a Suzukikat akarom lehúzni, nekem is az van és ahhoz bevásároljak vagy meglátogassam az ismerőseimet, nem tudom minek kéne komolyabb autót fenntartanom.

Az Alto egyébként fürge, de kicsi, két embernek kényelmes csak és a csomagtartója egyenlő a nullával.

2009. dec. 30. 08:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért elárul valamit az suzukiról, mint márkáról hogy:

A mi városunkban suzuki altoja van a pizzériának...Xd

hát ne tudd meg az az autó mit kapott má.

Szervizelni sose viszik, szerintem még olajat se nagyon cserélnek benne. Tankolják és kész..

Isemrősöm ot melózik ő mondta hogy egy év alatt 200 ezer km-t tesznek bele kb (!!!) és a kocsi most 5 éves!!!!!!!!!!

2009. dec. 30. 11:13
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
suzuki alto sz@r lehet h. keveset fogyaszt könnyű vele parkolni de ha 60-nál többet mész vele felszáll a g..cibe semmi úttartás semmi kényelem olyan mint egy szardíniásdoboz én is csatlakozom az előttem szólóhoz bmw e30-e36 sokkal jobb ha a biztonságot nézzük akkor is bmw-vel volt szerencsém ütközni suzuki swift-ből ki kellett vágni az uriembert én kiszálltam és elsétáltam (ő volt a hibás előzött)
2009. dec. 30. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Kinek a pap kinek a papné, és ha trabantja volt előtte? Vagy waresz? Ahoz képest űrhajó...
2010. jan. 7. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:

"de ha 60-nál többet mész vele felszáll a g..cibe semmi úttartás "

hülye vagy, egyáltalán nincs ilyen baj vele. 140-50el mentem vele az autópályán mégse szállt el...

2013. aug. 20. 08:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem tud vezetni annak tök mindegy hogy egy 2000-es bmw boldog felvágós tulaja.Vagy csak egy átlag ember aki

gondol olyanra is hogy a pénzt eltankolja vagy értelmesebb dologra is köthetné..Egyébként ha ültél már Alto-ban a 2004-esről van szó,akkor tudhatnád hogy gyorsul.Paraszt...

2014. máj. 15. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Még a régebbi, 2005 körüli, szögletesebb verzióról beszélünk?Az újabbról nem tudok nyilatkozni. Vezeti éppen nem vezettem a régit sem, mert még nincs jogsim, (Apámmal kimentünk a szántóföldre, ott próbálkoztam, de ennyi.)

Ha nem akar/nem tud valaki sokat költeni autóra, és nem túl nagy növésű, akkor nincs azzal gond szerintem. Tényleg vicces Mercikhez, meg Audikhoz mérni, és szerintem is, több értelme van egy egyben lévő példányt venni egy kis kategóriájú autóból, mint egy prémium kategóriájú márkából, már éppen szét nem eső példányt.:D :D

Mi konkrétan igenis CSALÁDI autónak használtuk négyen. IGEN, nyilván egy nagyobb kényelmesebb lenne, IGEN autópályán 130-nál már túl hangos ahhoz, hogy kitárgyaljuk menet közben az ókori filozófusok munkásságát(De azért ha kinyitja a száját az ember, lehet egymást hallani, ki kell nyissa az ember a száját b**zki, meg a zene hangerejét úgy beállítani, hogy hallatszódjon.), IGEN valószínűleg egy súlyos balesetnél jobb a túlélési esély egy Audi A8-ban, vagy egy Porsche Panamera-ban.:) (De hát ugye azért ideális esetben nem tervez az ember ilyen részese lenni, mindenesetre azért kétoldali légzsák van benne.)

Viszont rohadt keveset fogyaszt, és elvisz A és B pont között. Igen, egy négy fős családot is, és különösebb baj még nem volt vele. Ami a csomagterét illeti, ha reális mértékű cuccot visz az ember egy nyaraláshoz/nagyszülőkhöz, azért igenis befér abba a kis csomagtartóba is, max valami jut a hátul ülők ölébe is(És akkor mi van, most őszintén?), ha viszont a hátsó üléseket lehajtják, akkor kifejezetten nagy teret kapunk, igaz, így csak két személyes, de így már kisasztalt is vittünk benne. Nyilván akik leszólják, azoknak van pénzük, ma Magyarországon sok embernek nincs, de amúgy szerintem nem is érdemes autóra sok pénzt költeni. Én biztos inkább utazgatnám el azt a pénzt(Akár az Alto-val), amibe a drága autó kerül. Most úgy őszintén, megéri venni hitelre egy "rendes" autót, majd keseregni, hogy annyira csórók vagyunk, hogy még nyaralni sincs pénzünk, szerintem sokkal értelmesebb, és romantikusabb beülni egy Alto-ba nyaranta, és lemenni vele a tengerpartra. Most komolyan. Anyám mikor kicsi volt, TRABANTTAL mentek BULGÁRIÁBA. (Nagyapám Párizsban is volt, TRABANTTAL.)És megbecsülték az emberek a Trabantot. 300 évvel ezelőtt meg a császár is a vagyona legfényesebb darabjaként tartott volna számon egy Suzuki Alto-t ba.s.zki... Az a baj a fogyasztói társadalommal, hogy mindig mérjük, hogy mire van szükség ahhoz, hogy aktuálisan mi az elérhető legjobb, és mindig amikor jön valami új dolog, akkor arra hirtelen nagyon "szükségünk lesz", főleg, ha már sok embernek van, közben meg át sem gondoljuk, hogy tök logikátlan, hogy csak azért, mert 2016 van, szükségünk van valamire, amire amúgy 10 éve egyáltalán nem volt szükségünk. Az ember olyasmit vegyen, amire szüksége van, ez nem csak az autókra vonatkozik, pl. telefont is szerintem sokan nem azért cserélnek, mert tényleg ki akarják használni, amivel az új többet tud, csak, mert a régi már "igénytelen csöves" volt, pedig a régi is okostelefon volt már, és azt is csak filmnézésre, meg zenehallgatásra használta a telefonáláson kívül, és az újat is arra fogja. Nem mondom, az autóknál nyilván vannak tényleg hasznos új fejlesztések, amik a biztonságot tényleg növelik, de amúgy értitek miről beszélek...

2016. dec. 14. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
A ból B be tényleg jó, megy is jól 80 ig. 100 felett is menne de én a bizonytalansága meg a minimalista futomű meg az egész felépitése miatt inkább nem ajánlom a 100 feletti haladast vele, hepehupás uton főleg, keskeny is, magas, azaz stabilitása nem sok van, inkább városba jó, vagy munkábajárni, mert amugy igénytelen,nem romlik el,és keveset eszik,.
2020. dec. 10. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!