A Suzuki Alto milyen kocsi?
Üdv, mesélhetnétek a kényelmességéről, teljesítményéről, komfortságáról, fogyasztásáról. Köszi!
Megbízható?
Előny:
Könnyű parkolás, kis fogyasztású, igénytelen.
Olcsó fenntartás, olcsó biztosítás.
Hátrány:
Kicsi.
Előny: kicsi (bár ez hátrány is)
Hátrány: akárki akármit mond nem biztonságos, kényelmetlen, kicsi :D, ugyanannyit fogyaszt mint egy régebbi nagyobb motorral szerelt német autó (BMW, Audi, Merci)
Összegzés: a biztosítása olcsóbb mintha a 3 német közül vennéd valamelyiket, de lassú, nem jó az úttartása, mindenki lenéz benne, semmi szenvedély nincs az autóban,
Annyiért amennyiért ilyet kapsz már kaphatsz régebbi, de sokkal jobb, tartósabb autókat, például BMW E30-as széria, BMW E36-os széria, Mercedes W124, Audi 80
Hidd el, jobban megéri egy jó használt német autó, mint egy veszélyes újabb Suzuki. A felsorolt autóknak van presztízsük, és ha bármelyiket megveszed, beleülsz és mész vele, egy hihetetlen érzés vesz körül :) Ha egyszer BMW-t/Audit/Mercit veszel soha nem akarsz majd mást
Az én BMW E30-asom, ami 1989-es 1600 köbcentis és 100 lóerős 6,5 literrel is elvan százon városon kívül, és városban sem megy 7,5 fölé, de ha ez sok lenne vegyél dízelt, bár abból inkább az Audit ajánlom, méghozzá az Audi 80-ast, abból pedig az 1600 köbcentis dízelt, 4-6 liter között fogyaszt.
Ne vegyél Suzukit a saját, és mások biztonsága érdekében!
a BMW/Audi/Merci ajánló vagyok
azt elfelejtettem hogy ezek az autók nagyon kényelmesek és tágasak és nagyon jó őket vezetni, egyszer a hátsó ülésre kényszerültem egy BMW E30-asba.. 400km-en át és megkellhogy mondjam egyáltalán nemvolt rossz, a BMW hihetetlen jó üléseket gyárt
20:21: Egy 20 éves autónak presztízse? Ugyanmár...
Annak van olyanja, akinek nem telik újra, de rajolni akar azzal hogy Audi-ja van...
20:21-es vagyok
Kedves "rajolós" elárulnád mivel jársz? Fogadok valami 1500 köbcenti alattival .. papírpöts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!