Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki Alto milyen kocsi?

A Suzuki Alto milyen kocsi?

Figyelt kérdés

Üdv, mesélhetnétek a kényelmességéről, teljesítményéről, komfortságáról, fogyasztásáról. Köszi!

Megbízható?

2009. dec. 29. 19:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igazából igénytelen, de a szó pozitív értelmében
2009. dec. 29. 19:56
 2/19 anonim válasza:

Előny:

Könnyű parkolás, kis fogyasztású, igénytelen.

Olcsó fenntartás, olcsó biztosítás.

Hátrány:

Kicsi.

2009. dec. 29. 20:04
 3/19 anonim ***** válasza:
teljesítménynek nemigazán nevezném megbízhatónak megbízható családi autónak teljesen alkalmatlan szerintem
2009. dec. 29. 20:14
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát családinak tényleg alkalmatlan, de a kérdező nem is ezt kérdezte, minden estre ha egy olcsó, és viszonylag újszerű és megbízható kocsit akarsz, akkor nagyon jó választás, de a kényelemtől ne várj túl sokat! :)
2009. dec. 29. 20:18
 5/19 anonim ***** válasza:
9%

Előny: kicsi (bár ez hátrány is)

Hátrány: akárki akármit mond nem biztonságos, kényelmetlen, kicsi :D, ugyanannyit fogyaszt mint egy régebbi nagyobb motorral szerelt német autó (BMW, Audi, Merci)

Összegzés: a biztosítása olcsóbb mintha a 3 német közül vennéd valamelyiket, de lassú, nem jó az úttartása, mindenki lenéz benne, semmi szenvedély nincs az autóban,

Annyiért amennyiért ilyet kapsz már kaphatsz régebbi, de sokkal jobb, tartósabb autókat, például BMW E30-as széria, BMW E36-os széria, Mercedes W124, Audi 80

Hidd el, jobban megéri egy jó használt német autó, mint egy veszélyes újabb Suzuki. A felsorolt autóknak van presztízsük, és ha bármelyiket megveszed, beleülsz és mész vele, egy hihetetlen érzés vesz körül :) Ha egyszer BMW-t/Audit/Mercit veszel soha nem akarsz majd mást

Az én BMW E30-asom, ami 1989-es 1600 köbcentis és 100 lóerős 6,5 literrel is elvan százon városon kívül, és városban sem megy 7,5 fölé, de ha ez sok lenne vegyél dízelt, bár abból inkább az Audit ajánlom, méghozzá az Audi 80-ast, abból pedig az 1600 köbcentis dízelt, 4-6 liter között fogyaszt.

Ne vegyél Suzukit a saját, és mások biztonsága érdekében!

2009. dec. 29. 20:21
 6/19 anonim ***** válasza:
9%

a BMW/Audi/Merci ajánló vagyok

azt elfelejtettem hogy ezek az autók nagyon kényelmesek és tágasak és nagyon jó őket vezetni, egyszer a hátsó ülésre kényszerültem egy BMW E30-asba.. 400km-en át és megkellhogy mondjam egyáltalán nemvolt rossz, a BMW hihetetlen jó üléseket gyárt

2009. dec. 29. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

20:21: Egy 20 éves autónak presztízse? Ugyanmár...

Annak van olyanja, akinek nem telik újra, de rajolni akar azzal hogy Audi-ja van...

2009. dec. 29. 20:27
 8/19 anonim ***** válasza:
20:27nek: rajolni akarnak vele nagyrészt, de vannak akiknek ez egy hobbi, hogy egy e21est vagy egy e30ast tart fent, ápolgat és eredeti állapotában őrzi meg...
2009. dec. 29. 20:38
 9/19 anonim ***** válasza:

20:21-es vagyok

Kedves "rajolós" elárulnád mivel jársz? Fogadok valami 1500 köbcenti alattival .. papírpöts

2009. dec. 29. 21:01
 10/19 anonim ***** válasza:
Az Altora azok a legjobb szavak, hogy: Igénytelen, olcsó, full-fapad. :)
2009. dec. 30. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!