Ford Focus, Kia Ceed, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, ugyanis autóvásárlás előtt állunk, és a 2 autó amit nagyon nézegetünk az a Kia Ceed sw, vagy a Ford Focus ebből vagy a sedan vagy a kombi... Mikor beültem a Kiába igaz hogy nincs olyan nagy minőség érzet mint a focusnál, de olcsóbb is, és a Focus 1400 cm3-is motorja 80 lóerős, míg a Kiáé 109, szerintetek a Kiánál ez tényleg valós lóerő, vagy csak úgy hozzáadtak még 20 at papíron?
Köszi előre is!
2009. dec. 29. 19:33
11/13 anonim válasza:
gondolom tevagy az aki mindenhova beírja hogy német autó.. fogd már fel te szerencsétlen hogy nem mindenkinek olyan az ízlése mint neked.. nem azt kérdezte hogy milyen autót vennél a helyébe, hanem hogy 2 közül segítsél neki választani.. ennyire balf*sz nemlehetsz.. már kezdem unni hogy mindenhova beírod.. meg nincs mindenkinek pénze fenttartani egy 1.9-es kocsit.. ennyit rólad..
12/13 anonim válasza:
A Fordhoz nagyon olcsó az alkatrész és minden van. Gyáriban és utángyártottban (nem magyar) egyaránt. Nézz rá a Cromax weboldalára. Ök csak ford.dal foglalkoznak, de ennél olcsóbb beszerzési források is elérhetőek. Nekem ugyan nem Fókus-om van, hanem Mondeo-m, de azt mondom, hogy a legjobb ár-érték arányú autó ma magyarországon. Valaki írta, hogy 1.9 es autót manapság nehéz fönntartani. Mire gondolsz? A 2.5 V6-os motor (a maga 180LE-jével) 10 literes átlagfogyasztására? Ha ez sok, akkor bizony 1.2-es Opel Corsa dieselt kell venni. Majdnem ugyanaz a feeling! ha meg el akarunk vele menni nyaralni a családdal Horvátországba, a gyerekeket már csak a "keréknyomra" tudom ültetni. Érted amit mondani akarok?
13/13 A kérdező kommentje:
Focus 1.6 100 lovas Fresh sedan meg rendelve, nagyon várom :)
Köszi mindenkinek :)
2010. jan. 29. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!