Opel új astra vagy új ford focus?
Focust még nem vezettem, de a formája nem nagyon tetszik.
Az Astra pofás lett, az 1.4 turbója egész jó, de kegyetlen drága és sokat eszik. És nehezen felejtem az Opel múltját, nem tudnék bízni benne.
Egyértelműen a fordot választanám. Csak rossz tapasztalataim voltak eddig opellel. Persze ez nem jelenti azt, hogy az újak is olyanok.
De láttam már 6 éves astrát rommá rozsdásodott sárvédőívvel!
Persze a Ford sem túl híres a korrózióvédelemről, de azért na....
Egyértelműen Astra! Nem is kérdés.
Csak a Ford képes arra, hogy belerakja az autóiba a Peugeotban szépen halkan működő motorokat, majd ugyanez a motor a Fordban már egy traktor hangjával vetekedik.
Próbáltam Fiestát...messze, de messze elmarad az összes kategóriatársától a Cliotól kezdve a Corsán át mindentől!
A Focus sem jobb a kategória többi autójához viszonyítva.
Ajánlom, hogy próbáld ki egyik meg másik autót, és rájössz, hogy miről beszélek.
@16:08
Ez csak a te véleményed, szerintem jól jártak az arculatváltással. Nekem eddig soha nem tetszett egy Opel sem, a H Astrát főleg nem nézem semmibe, kétszer volt szerencsém (?) vezetni. Viszont az Insignia és a J Astra tetszik.
16:08 vagyok
persze ez az én véleményem. Amugy én sem vagyok nagy opel fan de a B vecra és a H astra(ferdehátú) nagyon el lett találva. Majd vagy 2 év múlva hasonlítsd össze hogy melyik volt a sikeresebb seria a H vagy a J astra. Ezért lesz az opel mindig önmaga árnyéka mert egy ilyen megbízható márkától az ember nem ilyen kerekített, kanyarított formákat várnak el a leendő tulajok. A bmw sose volt híres a megbízhatóságáról de évtizedek óta olyan dizájnt mutat ami máramár az egyik legsikeresebb autómárkává nötte ki magát. Ahogy a C vecra ugy a J astra is egy bukott seria lesz. Természetesen ez az én véleményem!
Egyértelműen Focus. :)
Nem bántásból de hülye vagy, ha at hiszed h az opel megbízhatóbb mint a Bmw. A kettő nem egy kategória és soha nem lesz az. A prémium márka nem véletlenül prémium márka. És ne gyere azzal, h csak a neve miatt veszik a bömösöket, mert a németek nem ostobák és nem vesznek drágán vackot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!