Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem ronda a C vectra?

Csak szerintem ronda a C vectra?

Figyelt kérdés
Nektek tetszik?

2014. máj. 22. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak az 5 ajtós GTS tetszik.
2014. máj. 22. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. 15 évig volt a család autója egy B Vectra, azon tanultam meg vezetni, így érzelmileg kötődöm a Vectrához, nem mondom róla hogy csúnya.

De még mindig szebb mint egy Multipla.

2014. máj. 22. 14:23
 3/8 A kérdező kommentje:
A b vectra az ok, az még a mai autók között is jól néz ki mind kül mind beltérre. De ehhez képest a C vectra egy förtelem.
2014. máj. 22. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Venni akarsz? Ülj bele s próbáld ki. Egy autónak tök másodlagos a kinézete ha te vezeted. Sokkal fontosabb hogy vezetve milyen.
2014. máj. 22. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ízlések és ficamok :) Nekem nincs semmi bajom a formájával, bár tény, hogy nem a legszebb kategóriába esik. Rondának viszont semmiképp sem tartom. Múltkor egy szolidabb optikai tuninggal láttam egyet (gyönyörű grafit színű alufelnik peres gumikkal, utángyártott grafitos árnyalatú első lámpák, szürke hátsó lámpák, mindez ezüst autón és full lesötétítve). Úgy elfogadtam volna, de egyébként nem venném meg.
2014. máj. 22. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Rondának nem mondanám. Kicsit még tetszik is, de vannak szebb autó is nála.

Nekem kicsit olyan bumfordi kinézete van. Olyan mint egy felpumpált, széthúzott H Astra.

2014. máj. 22. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Igen, csak szerinted ronda.
2014. máj. 25. 00:57
 8/8 anonim válasza:

Hát kategóriájához képest nem valami megnyerő formát kapott a tervezőtől,

a többi vetélytárs Pl. Mazda 6,Honda Accord,Fiat Bravo stb. kinézetre valahogy izgalmasabbnak tűnnek legalább is számomra.

2014. jún. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!