Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik endurot válasszam?

Melyik endurot válasszam?

Figyelt kérdés

Ezek közül akarok venni, max 5-600ezer forint értékben ,max 35 kW! 80% városi, 20% terep használatra kéne. Tudom, akkor nem kell enduro, de nekem ezek tetszenek, városi szaladgálásra a 110-120 kilós könnyű mocikat inkább részesítem előnyben, mint a 150-180 kilós monstrumokat (68 kiló vagyok).

Ezeket néztem:

Suzuki DR-Z400s, Yamaha WR250F/400F, HONDA XR 400, KTM 400 LC4

A drz-ről ódákat zengnek az interneten, ezzel szemben versenyző ismerőseimtől azt hallom, hogy egy rakás kaka.

A WR jó, csak kicsi a motor, alkatrész pedig állítólag nagyon drága. A Hondáról és a KTM-ről nem igazán tudtam meg semmit.

A nagy dualsportok (KLR,SLR stb) nem érdekelnek, azok túl nehezek nekem.

Valakinek van tapasztalata / véleménye az említett típusokról, esetleg valami más javaslat? Előre is köszi!

2014. máj. 22. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elírtam..-_- Korlátlan A-ra mehet akkor..:D
2014. máj. 26. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!