Az angol gyártó évekkel ezelőtt csődbe ment, a kínaiak megvették a márkát, és a régi autókat Roewe néven gyártják Kínában, kissé átfazonírozva.
2014. máj. 21. 16:15
3/12 anonim válasza:
Mert nem kellett senkinek tulajdonképpen - szóval kizárásos alapon nem tetszik elég embernek, hogy megérte volna fenntartani a gyártást.
Tulajdonképpen a Rover márka becsukott. 2000-ben lett MG Rover a Rover márkából, aztán 2005-ben csődeljárás alá kerültek. A márkanév ha minden igaz a Land Roverhez került, a termelőeszközök nagyobbik része meg a kínaiaké, akik MG márkanév alatt gyártanak kettő típust, a 3-ast meg a 6-ost.
A régebbi Roverek - nem tudom melyik típusra gondolsz konkrétan - belső tere azért nem valami nagy szám. Pl. a 400-as sorozaté tipikus kilencvenes évek, csúnya fautánzattal.
2014. máj. 21. 16:21
4/12 anonim válasza:
* amit leírtam az európai "hadszíntér, #2 kolléga meg leírta mi lett a régi típusokkal.
2014. máj. 21. 16:23
5/12 A kérdező kommentje:
Ellent mondok azzal kapcsolatba hogy nem szép a belső tere szerintem dizájnos a faberakás és a bézs-kárpit, napfénytető, színezett üveg stb!
2014. máj. 21. 16:37
6/12 A kérdező kommentje:
Főleg kívűlről tetszik a krómrács elől-hátul!
2014. máj. 21. 16:38
7/12 Dörmögő válasza:
Hogy én is ellentmondjak valaminek nem éppen a legjobb konstukciók voltak:
Nekünk kiskorunk óta egy királykék 45-ös 1.4-es benzines Roverünk volt :) Amikor megvettük mindenki a csodájára járt. Én imádtam... ezzel tanultam vezetni és csajozni is ezzel mentem:D Vízpumpa szart csak be 1x ami miatt henger fejeztetni is kellett mert felforrt a víz. (anyám vezetett) de ezen kívül semmi probléma motorilag... Kárpit esett le itt ott ennyi baja volt még:D De én imádtam. Csak hát ugye drága volt hozzá minden. Nemrég adtuk el.
2014. máj. 21. 19:33
9/12 A kérdező kommentje:
Hát igen a Roverhez azért drága minden mert ritkább autó és így kevés hozzá alkatrész!
2014. máj. 22. 09:35
10/12 A kérdező kommentje:
Dömörgő: Hát ez egy statisztika! Ami csak 7%-ba rossz! De én tudnám bizonyítani hogy az én turbó-dízeles Roverem nem tartozik abba a 7%-ba!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!