Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a simsonomnak?...

Mi lehet a baja a simsonomnak? Nem megy rendesen lehet hogy a kipufogó miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az hogy a simsonomat felujjítottam csapágyak szimeringek új dugó,új gyűrűk stb.De amikor kitisztítottam a kipufogót kb 2 centi vastag koksz volt benne!most viszont nem megy emelkedőnek alig tudok elindulni mert annyira gyenge!A kipufogóban semmi sincs most(a középső részében)Lehet hogy mikor kitakarítottam kiszedtem belőle valamit?Most csak egy sima cső és nagyon éles hangja is van!

2014. máj. 21. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jó az üres kipufogó, kicsit gyengébb lesz a motor vele, de azért el kéne hogy induljon emelkedőn is.
2014. máj. 21. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Először is rakj rá egy normális(gyári) kipufogót.
2014. máj. 21. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Be kell járatni a simsont! Erre figyelj oda!

[link]

Még valami: a súbertűt akaszd feljebb és olajból érdemes csak szintetikusat használni!

És ami a kipufogót illeti,gyári kéne neki legalább bejáratásra!És figyelj arra hogy jól be legyen lőve a benzin-levegő keverék beállítása és ne használj sportlégszűrőt mert azzal csak tönkreteszed!

Üdv!

2014. máj. 21. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!De most néztem az is lehet hogy nem jó a gyújtás nem?Attól is lehet erőtlen!
2014. máj. 22. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs jól belőve akkor érezhetően gyengébb,de nem erőtlen.

Én centis előgyújtással is elközlekedtem probléma nélkül :)

2014. máj. 22. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Ha nagy az előgyújtás akkor kopog a motor mint a veszedelem, főleg gyorsításnál. Ha kicsi, akkor meg nagyon bamba a motor, alig akar felpörögni. Állítsd a gyári jelre, nem kell indikátorórázni mert nem olyan pontos szerkezet a Simson hogy 1-2 tized számítson. Én mindig szemre állítottam a gyújtást, csak nem a jelhez, mert az soknak bizonyult (kopogott) hanem egy kicsit a jel utánra.
2014. máj. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!