Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindig letörik a Mercedes...

Mindig letörik a Mercedes emblémát a kocsimról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy Mercim és mindig leveszik az emblémát róla próbáltam felvenni videóra de a videó felvevőt is elvitték. Ha kocsiba rakom akkor nem látom ki az mert hátulról veszik le és a csomag tartótól nem látni. Nem mintha egy vagyon lenne de a 5. alkalom után már a falra megy az ember.

#lopás #emblémámat
2014. máj. 20. 14:03
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak micsodát?
2014. máj. 20. 20:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek kamera megvolt de nem tudok egész éjjel a kocsira figyelni úgy, hogy másnap 5-kor kel kelnem esetleg vasárnap.
2014. máj. 20. 20:23
 13/25 anonim ***** válasza:
lapos csavarhúzóval lefeszegeti a kis suttyó? vagy hogy szedi le? kocsi fényezése nem sérült meg?
2014. máj. 20. 21:38
 14/25 Napkiraly ***** válasza:

3 kis gumidugót tegyél bele,bármelyik bontóban találsz. Meg vegyél egy csillagot ünnepi alkalmakra.

Esetleg villanypásztor a csomagtartóba, drótot fém csillagra rávezeted, alá gumi,aztán röhögsz

2014. máj. 20. 21:57
 15/25 A kérdező kommentje:
(A csavar húzós dolgot én találtam ki mivel gondlom én avval a legegyszerűbb) Amúgy vannak karcolások a helyén de nem mély illetve nem látszik a festés miatt ha csak nem arra koncentrálsz, hogy mi a baja.
2014. máj. 20. 22:00
 16/25 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő azt majd megcsinálom abba biztos lehetsz! Megy a zöld mindenkinek.
2014. máj. 20. 22:00
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

ez a villanypásztoros dolog jó ötlet, bár én kicsit továbbmegyek, vegyél elektronikai üzletben pár darab 200-300 volt körüli 50 uF kapacitású kondenzátort, ezeket párhuzamosan összekötöd, veszel mellé egy 200-300 voltos tápot, ez lehet kis teljesítményű mert miután a kondikat feltöltötte már nincs sok szerepe, átalakítod a merci jelet hogy a felénél elvágod hogy ne érintkezzen egymással a 2 fele és a hiányzó részt valami műanyaggal pótolod és odaragasztod hogy ne essen szét, alá meg ugye a gumi, felrakod a helyére, a kondik kivezetését meg rá a merci jel 2 külön részére, és amikor a delikvens meg jön lelopni na ezek a kondik olyat baszak a kezére hogy valószínűleg szép kis égési sérülése lesz a tenyerén, remélhetőleg örökre elmegy a kedve a lopástól...

ha meg észrevetted hogy megpróbálta lefeszíteni akkor amilyen gyökér talán kihívja a rendőröket hogy nem tudta ellopni a merci jelet mert ráz, a rendőrök meg sajnos sokszor a tolvajt védik, szval te meg a lopás észlelése után szépen kicsréled egy normális merci jelre, a tápot meg kiveszed aztán ha jön a sün akkor meg hát de ugyan ez nem ráz hát hova gondol???

2014. máj. 20. 22:15
 18/25 anonim ***** válasza:
17. vagyok, ezt azért ne próbáld ki inkább mert ha nem csak az egyik kezével ér hozzá hanem mindkét felét külön kézzel fogja meg akkor elpatkol :S egy sima villanypásztor elég lesz neki azt fogdozhatja akárhogy, pedig milyen jó lenne ha a tolvajok életét nem kéne félteni mert ahogy megpróbál lopni minden joga semmissé válna, szép világ lenne
2014. máj. 20. 22:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Aki írta az utolsó előttit az tényleg "jobb" ötlet meg is érdemelné. Szerintem is elég. Én mondjuk egy 12V-s aksit szerettem volna rákötni de már a hoz hasonló is elhangzott!
2014. máj. 20. 23:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hegesztőtrafót kellene rákötni és azt markolássza a kis buzzancs. Védekezni ez ellen nem lehet,ahogy írták a levehetőt kellene kipróbálnod.
2014. máj. 20. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!