Ál-rendszámtáblával találkoztam, nem is akármilyennel! Másvalaki is látott már ilyet?
Nos, az lenne a kérdésem ki találkozott már ilyen rendszámtáblával:
A lényeg hogy maga a rendszám egy olyan "bobozban van" ami egy kicsivel nagyobb a rendszámtáblánál. Egy vékony üveg, vagy plexi teszi láthatóvá magát a rendszámtáblát.
Ez még nem is gond, gondolhatná az ember, hogy rendszámtábla lopás ellen van. De nem.
Maga a rendszám a legérdekesebb, vízszintesen különálló csíkokra van szabdalva (általában 2cm magasságuk), és így egymás alatt foglalnak helyet. (Mindezt csak közelről látod, és akkor lehet látni igazán hogy rés van a csíkok között) Ezek fel vannak erősítve gondolom egy olyan "hengerre", vagy hogy is nevezzem: sokszögre amelynek mindegyik oldalán más rendszám lesz látható egy "fordulat után".
Ez szinte biztos mert mikor megnéztem nem volt alkotott tökéletes síkot maga a rendszámtábla.
Nem egy kocsin, de leginkább méreg drága járgányokon láttam (persze nem feltétlenül tisztességes szándékúak ültek benne ránézésre).
Ki találkozott már ilyennel? Illetve ezt hogy hívják?
igen pont erre keresem énis a választ.... meg van hogy valami plexi van elötte és a plexi csupa pöty... trafipax ellen???? legális??
írjon már valaki aki látott ilyet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!