Egy motor műszaki vizsgán milyen eljárások vannak, honnan tudjam felkészült és biztos átmegy e? (mz ts)
Van egy mz ts-em és leakarnám műszakiztatni. Mi az ami mindenképpen kell rá? (visszapillantó stb)
Mit szoktak ott nézni?
Legutóbb a Vas Gereben utcai NKH telepen vizsgáztattam.
Mikor sorra kerültem elkérték a forgalmit, körbenézték a motort, ellenőrizték az azonosítókat (alváz/motorszám), belekötöttek az első lámpába, de miután megmutattam a jóváhagyási jelet rajta, elfogadták.
Aztán betolták a vizsgasorra, végigpróbálták a lápákat, majd fékpadoztak, és kész volt. Talán 15 perc volt az egész.
Legyen a motorodon visszapillantó legalább bal oldalon, ha van index működjön, a gumik ne legyenek elöregedve és ne legyenek kopásjelen, ne folyjon sehol az olaj, ne lötyögjenek a kerekek.
Az üzenet küldője: ***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 17:20
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Egy motor műszaki vizsgán milyen eljárások vannak, honnan tudjam felkészült és biztos átmegy e? (mz ts)
"Legutóbb a Vas Gereben utcai NKH telepen vizsgáztattam. Mikor sorra kerültem elkérték a forgalmit, körbenézték a motort, ellenőrizték az azonosítókat.."
Az üzenet témája: motor forgalmiztatása!
Az üzenet szövege: Szia! a Motort anélkül nem tudnám levizsgáztatni, hogy meglenne a forgalmija? Mert jelenleg nem írattam át és ideiglenesen bevonták a rendszámtáblával együtt. adásvételi törzskönyvem van csak.
Egyébként a gyújtásbeállításhoz nincs ötleted? 125 tsről lenne szó.
Persze, hogy le lehet vizsgáztatni forgalmi nélkül!
1.) Besétálsz az okmányirodába és átíratod a nevedre.
2.) Kiváltod a motor igazolólapját.
3.) Az igazolólappal elviszed vizsgázni (futón vagy tréleren)
4.) Vissza az ocsmányirodába a forgalmiért és a rendszámért.
A kürt kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!