Ha simsonba teszek babetta blokkot dob a teljesítményen?
Figyelt kérdés
Lóerő meglesz 20?
végsebbeség 120körül?
szerintetek lehetséges
2014. máj. 19. 18:49
1/10 anonim válasza:
Simsonba babetta? az pont hogy szarabb lenne. 20le?? ne viccelj már.. high end robogok vannak akörül amikbe belelapatoltak vagy felmilliot.
2/10 anonim válasza:
Végsebesség simán lehet kilónegyven is - jó hosszú, kizsírozott szakadékban hátszéllel... :D
Azt szoktam mondani, hogy minden lehetséges, csak idő és pénz kérdése. De azt hiszem megvan a lehetetlen kívánság: Bóbita blokkból 20 lóerő. :)
3/10 anonim válasza:
Hogy látod, mi a baj ezzel a kérdéssel?
Ez a kérdés rossz kategóriában van! (Humor)
:D
4/10 anonim válasza:
Simson kb 2x olyan erős mint egy babetta blokk. Idegesítesz itt :D
5/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi a baj ezzel a kérdéssel. Én is így csináltam és az enyém hivatalosan mérve 27 lóerőt adott le. Teljesen lehetséges, bár a 120-as végsebességhez le kell fojtani, mert az enyém olyan 180 körül megy (180-nál nem mertem tovább gyorsulni vele, mert nincs rajta fék).
6/10 simsonoss51n válasza:
Helló nem teném a helyedben mert a babeta bolokk lasabb és még tekerget ni is kel a beinditásáhóz !!
7/10 anonim válasza:
ha a simson blokk mellé teszed, mindenképp.
8/10 kata kata válasza:
Biztos lehetsz a fénysebességben.
9/10 anonim válasza:
A humor kategóriába jó lett volna a kérdés, de így is jót nevettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!