Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy bmw-t de kételyeim...

Vettem egy bmw-t de kételyeim vannak ugyanis 318is ként volt hírdetve, a motorja IS is, viszont ez egy 318i, tehát kasztni is (5 ajtos), km óra mutató. Tehát minden. Sima i, mik a különbségek a két autó között? A teljesítményen kívül?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 22:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Lényegében csak a teljesítmény a különbség( 8 vs 16 szeleps motor). A többi az vásárláskor dőlt el, hogy miből mi kerül(t) bele.
2014. máj. 10. 22:21
 2/21 A kérdező kommentje:
tehát akkor más nem ? mert elvileg a km óra mutatónak is 260-ig kéne lennie asszem nem 220-ig.. bár ez legyen a legkisebb probléma ,meg a klíma konzol is teljesen más , szoval.. csak ha valamit szeretnék módosítani rajta , nemtudom hogy más cuccok kellenek -e mert mit mondtam a kasztni és minden más a motoron kívül sima i.
2014. máj. 10. 22:23
 3/21 anonim ***** válasza:

Ez ugyanúgy volt akkor is, mint most. Bemész a kereskedésbe, választasz egy kasztni majd hozzá a motort, felszereltséget stb..

Nemrég egy hasonló 318is-es kérdésnél megnézem a BMW Parts Catalogue-ban, hogy az is-t szerelték 220-as és 260-as műszercsoporttal is. Gondolom volt aki klíma nélkül kérte, volt aki manuállal.. ( biztos lehetett rendelni automatával is, ezt nem tudom).

Igazából a 318i és az is között csak a motor az eltérés, a többi sallang ugyanúgy rendelhető volt mindkét modellhez.

2014. máj. 10. 22:35
 4/21 A kérdező kommentje:
ja jól van , mert tudod nem voltam biztos benne hogy az IS alkatrész jó a sima i-hez is.. aztan nem akartam ebből bajt , inkabb megkérdezem :)
2014. máj. 10. 22:40
 5/21 anonim ***** válasza:
A motorba sok egyezés nem lesz, de azon kívül majdnem minden ugyanaz. Ha alkatrész kell, akkor alvázszám alapján rendelsz gondolom úgy is.. :D
2014. máj. 10. 22:46
 6/21 A kérdező kommentje:
hát ha megmondod honnét tudok rendelni , akkor azt megköszönöm :D
2014. máj. 10. 22:48
 7/21 anonim ***** válasza:
Akármelyik autósboltban tudsz rendelni hozzá új alkatrészt. A Facebookon találsz BMW bontásos és BMW E36 adok-veszek csoportot is, érdemes csatlakozni, ott jó áron mennek a használt/bontott és néha az új alkatrészek is.
2014. máj. 10. 22:55
 8/21 A kérdező kommentje:
okes , köszi szépen!
2014. máj. 10. 23:02
 9/21 anonim ***** válasza:
Mi a motorkód?
2014. máj. 10. 23:10
 10/21 A kérdező kommentje:
miért is kéne megmondanom?:)
2014. máj. 10. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!