Vettem egy bmw-t de kételyeim vannak ugyanis 318is ként volt hírdetve, a motorja IS is, viszont ez egy 318i, tehát kasztni is (5 ajtos), km óra mutató. Tehát minden. Sima i, mik a különbségek a két autó között? A teljesítményen kívül?
Hogy be lehessen azonosítani, melyik fajta motor van benne, Mr.Einstein.
Például:
A 318i ezekkel a motorkódokkal készült:
M40B18
M43B18
A 318is ezekkel:
M42B18
M44B19
Vicces, de két 77%-os válaszoló van :D
Nem te raktad ki egy-két hete a kérdést a 318is-ről?
Ott már leírtuk, hogy szemre hogy lehet megkülönböztetni az i motorokat az is-től. De ez itt annyira nem is lényeges-szerintem :D
ez van motorkódnak leírva a papíron amit leírtam , a motorszám meg valami rohadthosszú szám és betüsor..:)
ez hogy m42 meg ilyen számok sehol sincsenek.. :) így kicsit nehéz találgatni milyen lehet..
Amikor azt kell megállapítani, hogy i vagy is motor van a kocsiban, az az egyszerűbb.
A 8 szelepes i-nek keskeny a szelepfedele:
míg a 16 szelepes is-nek közel dupla olyan széles:
1995-ben volt a motorváltás,'92-'95 között gyártották 1796 köbcentis M42B18-cal, majd a váltás után 1895 köbcentis M44B19-cel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!