Audi a4 b5 vélemény? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen audi-t nagyon régtől tetszik ez az autó főleg a 2001-es szint már rajongok érte..tudnátok mondani róla véleményt esetleg tapasztalatot/tippet?nekem olyat is mondtak hogy ne vegyem meg mert öreg autò..de nem értem ez milyen gondot jelenthet?..köszönöm a válaszokat2014. máj. 19. 06:46
1/3 szántóvető válasza:
2/3 anonim válasza:
Nincs velük semmi gond, futóműre, lengőkarokra kell költeni, nem túl olcsó, de éhen se fogsz halni tőle :) Dízelből a sima 90 lovas TDI a legjobb, a 110 lovas majdnem ugyanolyan jó (abban már van kettős tömegű, és változó geos a turbója), a PD TDI-k sem annyira vészesek mint sokan mondják, gondolják. 2.5 TDI kerülendő.
Benzinesből az 1.6 közlekedni elég, ésszerűség határain belül 1.8 esetleg 1.8 T jók.
3/3 anonim válasza:
Igazából nagyon megbizható és kényelmes, minőségi autó. Érdemes felszereltebbet venni, mert azokban érezhetően jobban figyeltek hogy belülre minőségibb anyagok, kárpitok kerüljenek. Nagy előnye, hogy nemigen rozsdázik, ha mégis, akkor törve volt és nem volt rendesen megcsinálva. Hátránya, hogy nem túl tágas, hátul elég szűk, nem marad elég hely a lábnak, de azért ki lehet birni. Motorból az 1.9-est javaslom, de a 2.5 TDI sem olyan rémes, ahogy mondják, csak egyszerűen jobban illik az autóhoz az 1.9, bőven elég is bele szerintem. Arra vigyázz, hogy az alkatrészárak elég magasak hozzá, és a futómű nagyon összetett és érzékeny, de meg is hálálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!