Meddig kell önteni a kiegyenlítő tartályt hűtővízzel? Nincs rajta csík meg semmi. Szóval úgy általában
Figyelt kérdés
Több mint két év után elkezdett jelezni, hogy kevés. Fél alatt volt kicsivel. Tele töltöttem, na nem csurig, na de azóta meg szivárog.... Felnyitottam a motorháztetőt járó motornál és löki ki picit az oldalánál. A teteje felé, ilyen illesztés féleségnél. Ennek akkor már annyi? Azóta ilyen kb. 500 km-enként jelez, hogy kevés van benne, hiába öntöttem tele.2014. máj. 18. 22:02
11/12 A kérdező kommentje:
Na akkor szerelő lesz mindenépp, köszönöm a válaszát mindenkinek!!!! Viszont, hogy ez ne rosszabbodjon, továbbiakban meddig öntsem? Mármint van ebben nem is tudom hány cella. Egyet akkor hagyjak ki? Nem tudom mi ezen a háromnegyed sajnos, semmi jelölés nincs, aztán most már félek tőle. Egyértelműen én okoztam a hibát. Bő 2 évig bírta az előző adag hűtőfolyadék amit még a kutas öntött bele.
2014. máj. 19. 17:38
12/12 kata kata válasza:
Töltsd félig ha neked úgy jó.Csak figyeld ne hagyd kiürülni a tartályt.Szerelőig kibírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!