Meddig kell önteni a kiegyenlítő tartályt hűtővízzel? Nincs rajta csík meg semmi. Szóval úgy általában
Figyelt kérdés
Több mint két év után elkezdett jelezni, hogy kevés. Fél alatt volt kicsivel. Tele töltöttem, na nem csurig, na de azóta meg szivárog.... Felnyitottam a motorháztetőt járó motornál és löki ki picit az oldalánál. A teteje felé, ilyen illesztés féleségnél. Ennek akkor már annyi? Azóta ilyen kb. 500 km-enként jelez, hogy kevés van benne, hiába öntöttem tele.2014. máj. 18. 22:02
1/12 szántóvető válasza:
nem szabad teletölteni,mert kell az üres hely a tágulás miatt.hol szivárog?a kiegyenlítőtartály oldalánál?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, oldalt, de ott fent. Mégis meddig kell tölteni?
2014. máj. 18. 22:20
3/12 A kérdező kommentje:
Van ott egy ilyen illesztés fél csavar, ránézésre nem tudtam vele mit csinálni.
2014. máj. 18. 22:21
4/12 anonim válasza:
"jelezni, hogy kevés" nem igazán értem-ki írhattad vólna! Ugyanis a kiegyenlítő tartálynem jelez! Ha kevés a víz akkor sajna gőz jelzi-fel fórt! Akkor bibi van! De: kérdésedre- 3/4 részig kell lenni! "nem csurig,járó motornál és löki ki picit az oldalánál" -mert több mint a 3/4 rész! Termosztát bi bi lehet! Fogd + a vissza térő csövet is és érezni lehet egy kisebb eltérést, akkor jó a termó-de ezt látni kellene... .
5/12 A kérdező kommentje:
Ajj, szarakszik. Na szóval. Van egy illesztés ott fent, oldalt, de semmi csavar, ahol megtudnám húzni vagy ilyesmi.
2014. máj. 18. 22:27
6/12 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy már akkor is löki ki, ha kevés van benne.... :(
2014. máj. 18. 22:28
7/12 A kérdező kommentje:
Am most kb. háromnegyedig van pontrt nem volt több hűtőfolyadékom. Mert abszolút nem értek ehhez sajnos. Csak égett a lámpa, hogy kevés, aztán még töltöttem bele. Azóta szar. Akkor én csesztem el. Gondolom nem lehet megragasztani vagy ilyesmi. Egy 99-es Mercedes CLK amúgy. Francnak nincs rajta valami nyamvadt jelölés, hogy meddig kell tölteni.
2014. máj. 18. 22:38
8/12 kata kata válasza:
Vidd el egy szerelőhöz.Ok nélkül nem szokta csak úgy "kinyomni" a tartályból.:(
9/12 szántóvető válasza:
mutasd meg egy szerelőnek,ez magától megjavulni nem fog.
10/12 szántóvető válasza:
ha lyukas a tartály akkor veszel másikat és kész,megijedni nem kell.bontóban is kapsz,sokkal olcsóbban az új árához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!