Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van vkinek Opel Omega mv6-os...

Van vkinek Opel Omega mv6-os autója? Ilyet szeretnék venni. Nem az érdekel, hogy mennyit fogyaszt (ezzel tisztában vagyok) hanem milyen megbízható, mik a hibáik stb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hátulsó sárvédő a kerék körül, ajtók alja gyorsan rohad. Első futómű stabilizátor, hátsó rugók gyengék. Gyakori a fűtésszabályozó csap hibája. Pontatlan illesztés/tömítés a hátsó csomagtérben (beázik). Meg mint a többi használt.
2009. dec. 28. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Megértem elszántságod.Én úgy vettem autót,itthoni papíros műszakival levizsgáztattam(lepukkant volt de minden megoldható)Rendszám a honom alá irány észak,tipp-topp autó megvesz rendszám rárak.A többire van idő.Amilyet te szeretnél bagóért kapsz kicsit északabra.Ha a tőrténet érdekel gyere privibe.
2009. dec. 29. 09:35
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem nem MV6-osom van, de omega csak 2.0 x20xev. Namármost én mindenkit csak rábeszélni tudnék ezekre a gépekre, DE ne sajnáld a pénzt se a benzinre sa a szervízre. Lehet, hogy ez az átlagnak elmebeteg dolog, de aki szereti ezt a tipust az tudja, hogy ez az autó maga a csoda. Kényelmes tágas igaz lomhácska, de én pl nem sajnálom rá a pénzt és nagyon hálás jószág. Sok sikert mindenkinek!!
2010. febr. 24. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!