Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford mustang GT 2005 ennyi...

Ford mustang GT 2005 ennyi idősen ennyi km roncs vagy tényleg ennyit érnek?

Figyelt kérdés

Erről a mustangról lenne szó [link]

Nem szándékozom megvenni csak szeretnék tájékozódni hogy hamár álmodozok elég egy 4 milliós autóról álmodozni vagy inkább 10 felé kéne. Ennyi pénzért tényleg meg lehet kapni jó állapotban vagy ezzel már igencsak vigyázni kéne?

A másik,hogy a nterisk mennyire megbízható ugyanis 20 évesen budapesti lakosként évente 60.000 +18e adót írt az allianz biztosítnál kötelezőre ami ugyan annyi mint egy átlagos utcai autóra, vagy ezis normális volna?

2014. máj. 16. 01:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azt hogy nem akarom megvenni úgy értettem hogy most nem akutális ezért írtam a leírásba hogy "álmodozni"

Köszönöm a válaszokat

2014. máj. 16. 09:32
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Az a leírás nekem se túl bizalomgerjesztő... Mi az hogy 5mp-es gyorsulás elegendő utcára? Szerintem oda 15mp is bőven elegendő.

Meg minek részletezi, hogy mire kell neki a pénz?

Szerintem ez kicsit olyan kicsit rábeszélő marketing szagú ez a szöveg...

A biztosításhoz: Nekem egy 2007-es 101 lóerős Astrám van. Szerintem abszolút átlag autó. Se nem ilyen Mustang, se nem egy 20 éves 1.0-s Swift.

28 évesen, igaz pécsi lakcímmel, de 80%-ban Budapesten használva, 24.000Ft + baleseti adó biztosítást fizetek rá évente.

2014. máj. 16. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodtató, hogy a belsejéről nincs fent fotó.
2014. máj. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!