Ford mustang GT 2005 ennyi idősen ennyi km roncs vagy tényleg ennyit érnek?
Erről a mustangról lenne szó [link]
Nem szándékozom megvenni csak szeretnék tájékozódni hogy hamár álmodozok elég egy 4 milliós autóról álmodozni vagy inkább 10 felé kéne. Ennyi pénzért tényleg meg lehet kapni jó állapotban vagy ezzel már igencsak vigyázni kéne?
A másik,hogy a nterisk mennyire megbízható ugyanis 20 évesen budapesti lakosként évente 60.000 +18e adót írt az allianz biztosítnál kötelezőre ami ugyan annyi mint egy átlagos utcai autóra, vagy ezis normális volna?
Azt hogy nem akarom megvenni úgy értettem hogy most nem akutális ezért írtam a leírásba hogy "álmodozni"
Köszönöm a válaszokat
Az a leírás nekem se túl bizalomgerjesztő... Mi az hogy 5mp-es gyorsulás elegendő utcára? Szerintem oda 15mp is bőven elegendő.
Meg minek részletezi, hogy mire kell neki a pénz?
Szerintem ez kicsit olyan kicsit rábeszélő marketing szagú ez a szöveg...
A biztosításhoz: Nekem egy 2007-es 101 lóerős Astrám van. Szerintem abszolút átlag autó. Se nem ilyen Mustang, se nem egy 20 éves 1.0-s Swift.
28 évesen, igaz pécsi lakcímmel, de 80%-ban Budapesten használva, 24.000Ft + baleseti adó biztosítást fizetek rá évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!