Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja, hogy ilyen...

Mi okozhatja, hogy ilyen hangja van?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja hallom, hogy ha rosszabb úton megyek akkor "kopogás" hallatszik a bal első keréktől, illetve akkor is ha csak valami gödörbe megyek.

Utánajártam kicsit, ha megmozgatom a kereket a kezemmel, mintha jobbra balra kormányoznék akkor mozog, illetve kopog, szóval onnan eredhet nem tudom mekkora mozgása lehet a keréknek ha így mozgatom de a másik oldalon is mozog valamennyire.

De ha a bal elsőt mozgatom akkor azt a hangot hallom amit menet közben rossz úton, szóval szerintem összefüggésben lehet.

Semmikor máskor nem hallom, se kanyarodáskor, se kormányrángatáskor, csak ha rossz egyenletlen úton megyek.

Bár elviszem jövő héten szerelőhöz de ha valakinek van ötlete meghallgatom, hátha tudtok valami okosságot.

2014. máj. 15. 17:50
 1/2 szántóvető ***** válasza:
okosság helyett csak találgatás,lengőkar vagy kormányösszekötő gömbfej.de ettől nem lettél okosabb,majd a szaki kideríti.
2014. máj. 15. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne izgasd magadat. Vidd el a szerelőhöz ha meg egyéb jelenség is van mint a kopogás akkor ne használd. Ezer oka lehet de nagyjából mindegy a te szempontodból.
2014. máj. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!