Robogoba lehet vásárolni nitrot? Ha igen akkor hol?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 15:02
11/18 anonim válasza:
lehet, de mire belerakod meg minden... áh nem éri meg + rendőrnek se tetszene...
12/18 anonim válasza:
17:42-es vagyok
Közúton jött a rendőr autó azt benyomtam a nitrót úgy lehagytam őket mint állat!
14/18 anonim válasza:
MEKKORA NYOMORÉK VAGY BAZZ. hogy lenne má robogóba nitró?! XD
15/18 anonim válasza:
Naaa hát ez a kis mutatvány lehetséges! Árulnak is ilyen felszereléseket.150 - 300 ezer Ft között mozog.2 fajta rendszer van : "nedved" és a "száraz".De ha versenyezni szeretnél pl gyorsulni akkor csak is a száraz rendszer ajánlom mivel ahoz úgy kell beállítani a befecskendezést hogy nagyon dús legyen a benzin.Ezért ugye ha nem használod akkor nagyon nagy teljesítmény romláshoz vezet mivel akkor már nem megfelelő a beállításod.Természetesen ehez High-End Racing szetteket ajánlok mindenből a maximális minőséget és a legnagyobb teljesítményhez elérő dolgokat.Nagyon nem értem az itt író embereket :( Azt se tudja egy két ember hogy egyáltalán mi az a nitro! Tegyétek fel a kérdést magatokban és próbáljatok válaszolni rá.A nitro ahhoz hasonlítható, mintha kompresszort vagy turbófeltöltőt használnál.Több erő szükséges? Égess el több üzemanyagot, hogy nagyobb erővel nyomódjon le a dugattyú.Ehhez több oxigént kell az égéstérbe juttatni.AZ ne várjátok hogy leírjam hogy kell összekötni.........naa ennyi
16/18 anonim válasza:
A N2O nem éghető gáz. A nitrogén-dioxid egy molekula, ami nagy hő és nyomás hatására felhasad, ami után Oxigén szabadul fel. Ez a tiszta oxigén az égéstérben a benzin sokkal hatékonyabb elégetéséhez vezet és ezzel kapcsolatban nagyobb teljesítményhez. naah ennyi
17/18 anonim válasza:
De ha van pénzed én össze rakom neked bármikor.abban a kis palackban ami direkt robogóhoz van méretezve nagyon nagy nyomás van és csak ezt engeded rá.Olyan mint a turbó vagy ilyesmi ugyan azon az elven működik.Csak hát a turbó folyamatosan leadja azt a teljesítmény amit írnak róla a nitro az pedig csak rövid ideig de jóval nagyobb teljesítményt.50 - 100% teljesítmény javulás lehetséges azon a kis időszakon.A "nedves" rendszert meg csak akkor használod hogy ha meg akarsz lógni valaki elöl.... . Van a palackon egy merő ami a palack nyomását mutatja minél alacsonyabb a nyomás annál gyengébb teljesítményt ad le a mocid majd a végén nem lesz nyomás így ez fogja mutatni hogy a palack üres.
18/18 anonim válasza:
Sztem lehet,de szetrobban a henger,vagy elolvad,es szetszall az egesz kaszni,mivel a nitronak oriasi a hoje robbanaskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!