Robogoba lehet vásárolni nitrot? Ha igen akkor hol?
Bármit lehet... Ha kész, "csak fel kell csavarozni" stílusú szettet nem is lehet venni, alkotóelemekből viszont fel lehet építeni.
De először a hajtásláncot kell megerősíteni, hogy elbírja a megnövekedett nyomatékot, utána a futóművet és a fékrendszert kell átdolgozni, hogy a nagy gyorsulás után meg is lehessen állni, majd nem árt a vázon is módosítani, mert nem biztos, hogy a gyári villaszög, utánfutás és súlyelosztás egy nagyobb gyorsulásra képes nitrós motor mellett is garantálja az egyenesfutást.
nincs is annál szánalmasabb mint amikor valaki menzőzik egy rakás sz*ral
bocs de így szerintem ne vegyél
Bocsi el kell, hogy szomorítsalak. A nitrot a törvény tiltja minden országban, mivel nagyon nagy a szennyező hatása a környezetre nézve.
Talán feketén be lehet szerelni, ám ha megfognak a rendőrök akkor lehet sírni, hogy azt nem is te tetted bele. Vagy akármi. Én a helyedben nem tettetném bele.
Inkább vegyél egy rollert és arra szereltessél nitrót
MEKKORAA LOOOOOOOOOOOOOOOOZER VAGY!!!!!
Ha nem tudod hogy van miért válaszolsz?
A nitró nincs betiltva Magyarországon csak KÖZÚTON NEM HASZNÁLHATÓ, CSAK VERSENYGÉPEK ZÁRTPÁLYÁN!
pl gyorsulás..
egyébként: meg kell erősíteni a motort is, mindenhova új, a lehető legjobb minőségű csapágyak és alaposan meg kell erősíteni a motort a megnövekedett fordulatszám és hő miatt. venned kéne egy nagyonjó minőségű dugattyút a megnövekedett hő miatt, a fordulatszám miatt meg hajtókart is hozzá és ezt bekéne járatnod nitró nélkül mert ha benyomod a nitrót olyan motorja ami még nem kopott össze (nincs bejáratva) simán besül ami még +idő és pénz
_____
viki tevagy a kérdező? XD
17:42-es vagyok, adok azért pár egyszerűbb tuningtippet:
furasd fel és óvatosan járasd be utána
kipufogóból távolítsd el a folytást
sportlégszűrő
tágíttasd ki és políroztasd fel a felömlőket (amennyiben 2 ütemű robogóról van szó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!