KIA cee'd-emhez érdemes ezt megvenni?
Állítólag eredeti bőr kormányvédő, 37-39cm-es, a cee'dem kormánya műanyag és 36 cm az átmérője. Megéri?
Én már vettem mindkét autómra. Igaz a Bárdinál. Szlovák gyártmányú bőr kormányvédő. Langyos vízben kell áztatni pár percig, és utána ráhúzni a kormányra, majd a mellékelt fűzővel felfűzni. Gyerekjáték, ha betartasz 2 fontos szabályt:
1., Ne a tűző napon csináld, mert a bőr hamar megszárad és összehúzódik, ráfeszül a kormányra. Nehezebb lesz fűzni és megszorítani.
2., Ne hagy ki egy lyukat sem. Időnként (5-8 lyukanként) feszítsd meg. Így könnyebb dolgod lesz a fűzéssel.
Én ezeket az első felrakásnál hibáztam, de a 2. simán ment. Amikor kész vagy, hagyod kicsit állni. A bőr ahogy szárad szépen ráfeszül a kormányra. Nagyon jó tapintása lesz + nem izzad a tenyered rajta. Na meg minőségi tapintás, nem műanyag.
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!