Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KIA cee'd-emhez érdemes ezt...

KIA cee'd-emhez érdemes ezt megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Állítólag eredeti bőr kormányvédő, 37-39cm-es, a cee'dem kormánya műanyag és 36 cm az átmérője. Megéri?

2009. dec. 28. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd meg,csúnya lessz kényelmetlen.Bánni fogod.Ha mindenáron bőröztetni akarsz adok egy címet,profik és nem drágák(rávarják a kormányodra)
2009. dec. 28. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ha teheted vedd meg. Én drágább autóhoz használok olcsó kormányvédőt (mert utálom ha át van izzadva és a drágát sajnálnám ilyen gyakran lecserélni). Sokkal biztosabbnak érzed az autó "fogását", s főleg nyáron nem éget annyira a naphevített műanyagkormány. Nem utolsó sorban a jobb/vastagabb fogásával olyan nagyobbnak, vaskosabbnak érzed az autót. Vedd meg!
2009. dec. 28. 22:26
 3/4 A kérdező kommentje:
2 ellentétes vélemény eddig. Pls valaki válaszoljon még.
2009. dec. 29. 11:11
 4/4 anonim válasza:

Én már vettem mindkét autómra. Igaz a Bárdinál. Szlovák gyártmányú bőr kormányvédő. Langyos vízben kell áztatni pár percig, és utána ráhúzni a kormányra, majd a mellékelt fűzővel felfűzni. Gyerekjáték, ha betartasz 2 fontos szabályt:

1., Ne a tűző napon csináld, mert a bőr hamar megszárad és összehúzódik, ráfeszül a kormányra. Nehezebb lesz fűzni és megszorítani.

2., Ne hagy ki egy lyukat sem. Időnként (5-8 lyukanként) feszítsd meg. Így könnyebb dolgod lesz a fűzéssel.

Én ezeket az első felrakásnál hibáztam, de a 2. simán ment. Amikor kész vagy, hagyod kicsit állni. A bőr ahogy szárad szépen ráfeszül a kormányra. Nagyon jó tapintása lesz + nem izzad a tenyered rajta. Na meg minőségi tapintás, nem műanyag.

Szóval hajrá!

2009. dec. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!