Polírozás miért ilyen?!
Figyelt kérdés
Simson blokkját elkezdtem polírozni.
80-120-240-380-500-1000-1500-2000 csiszolópapírral szépen lecsiszoltam.
Prevent polírpasztával elkezdtem polírozni és homályos nem szép tükrös. nem értem miért..
ez a második blokk amit csinálok. az enyémet is megcsináltam ugyan igy és az szép tükrös lett.. és azt 2000 essel vissza sem csiszoltam. akkor még nem tudtam h kell.. és karcos is de tükrös.. amit most csináltam egy mm karc sincs és még sem szép.. nem értem miért.
tudnátok segíteni ?
2014. máj. 14. 20:36
1/1 anonim válasza:
koronggal biztos a siker, nem kell profi cucc csak egy normális korong amit beraksz a fürészgépbe meg paszta, azzal olyan tükrösre megcsinálod hogy öröm lesz nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!