Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e, illetve mivel lehet a rendszámtáblát lefesteni? Közel 20éves az autónk és lejött róla a felső réteg a fehér meg foszlik.:/ gondoltam lecsiszolom, veszek valami hammerite fehér festéket és lefestem Persze igényesre. Lehetséges ez? Vagy jó ötlet?
A személyi igazolvány, és a rendszám is hatósági azonosító, amiben, amin, neked nincs jogod módosítást végrehajtani.
2014. máj. 11. 18:05
12/16 anonim válasza:
A személyi igazolvány közokirat, nem hatósági jelzés. Csak a rend kedvéért.
2014. máj. 11. 18:13
13/16 A kérdező kommentje:
Na. Egy ilyen egyszerű kérdésért megérte felsorolni itt a fél btk-t. Nos köszönöm mindenkinek a felvilágosítást, különösen aki még ostobának is nevezett.:) felfogtam, hogy sajátkezűleg nem festhetem át, de mivel senki nem szívesen fizet főleg nem ilyenért, ezért akartam megkerülni a dolgot. Szóval mégegyszer köszönöm a válaszokat
2014. máj. 11. 23:15
14/16 Napkiraly válasza:
Tegyél rá öntapadó fóliát hogy tovább ne bomoljon
2014. máj. 11. 23:16
15/16 Csepregi21 válasza:
Tudom nem mai a kérdés , de aki mostanában olvassa annak hasznos lehet. Most voltam műszaki elővizsgálaton, a hátsó rsz tábla nagyon ramaty állapotban, azt mondták hogy igazából le is kellene venni, de ha szépen otthon igényesen megfelelő festékkel lefestem akkor nem lesz gond vele. Hatósági jelzés....igaz ,bár az nem hamisítás ha ugyanazt ugyanarra szépen festesz, nem 3asból csinálsz 8ast, mondjuk minek is mikor a forgalmi nem azt tartalmazza.
Hatósági jelzés eltávolítása nem azt takarja hogy leveszed lefesteni aztán vissza, annyi erővel ha a rendszám tábla keret súlyosan sérül és nem tartja meg a táblát akkor soha többé nem ülünk autóba. Keretcsere tábla vissza és mintha mi se történt volna.
2022. júl. 2. 06:50
16/16 anonim válasza:
#15 Szintén műszaki vizsgán szóltak hogy nem lesz ez így jó hogy látszik a fém. A fehér szinte teljesen feltöredezett hátul és ajánlották hogy speciális festékkel fessem át vagy valami festő ismerőssel csináltassam meg mert ötven ezer egy régi rendszám pótlása. Érdekes módon az új típusú tizenkettő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!