1.5Millióért milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tudom van 100 ilyen kérdés, de talán az én igényeim mások, bár nem biztos. Nos valamilyen tágas, nagy csomagterű, hátul is kényelmes alacsony fogyasztású benzines kocsira lenne szükségem. Nagyon preferálom a fordokat, van a családban egy C-max, volt már focusom is és hiba nélkül teljesített , a C maxszal sincs gond.2014. máj. 11. 12:45
12/17 A kérdező kommentje:
de hülye vagy :D
2014. máj. 11. 15:09
13/17 anonim válasza:
Toyota Awensis, akár dízel motorral is.
Én ilyen méretű kocsit dízel motorral vennék, ha szempont a fogyasztás.
Esetleg egy Volvo S60?
14/17 anonim válasza:
Én a kérdező helyében maradnék a Fordnál. Ha már úgyis ezt preferálja, más márkákban nem fogja jól érezni magát. Keveset még gyűjtenék hozzá és vennék egy Mondeo 2007-es modellt. A legolcsóbbak már 1.5 millióért megkaphatók, 2 millióért pedig már biztos, hogy rendeset lehet venni.
15/17 anonim válasza:
Ha James Bondnak elég jó volt, neked is az lesz a Mondeo:
16/17 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást mint mindig!
17/17 anonim válasza:
Már rájöttem, hogy az Audi mániások a legnagyobb lepontozók. Ahol az Audit dicsérik, ott mindenki 100%, ahol szidják, vagy más autót ajánlanak, azokat lepontozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!