1.5Millióért milyen autót ajánlotok?
Tágas, nagy csomagtér nagy autókhoz passzol, nagy tömeggel. Ezt egy benzines motorral megfejelve nem fogsz alacsony fogyasztást kapni. Ha sokat mész egy évben (25 ezer km fölött) akkor érdemesebb egy dízelt venni.
Ford Mondeo elég tágas, ha Fordot akarsz. De ennyiért szinte bármilyen autó van már, német, japán kombik, francia egyterűk.
Esetleg Ford Mondeo MK3, facelift 1-2 is kijön ebből a pénzből.
A 2.0, 145LE-s motor, ha nem is versenyautó, de jól mozgatja az autót és ezzel fogyaszt legkevesebbet.
(a kisebb 1,8 110 és 125LE-s lomhább és többet is eszik)
Tudom fordokból viszonylag fiatal kocsikat lehet már venni ennyiből!
Ennyiért én egy első generációs avensist ajánlanék 1 milla környékén már jó állapotúakat lehet találni belőlük utastere tágas csomagtartója angy még asedánnak is.És még marad egy fél misid az esetleges javításokra ,átíratásra stb költségekre.
Még a 2.0 benzinesnek is tűrhető a fogyasztása vagyis a kritériumaidnak megfelel.
Fogyasztásuk különböző ccm-es benzin motorokkal
2.0 benzines
1.8 benzines
1.6 fogyasztása
És egy ilyen autóról beszélek
Persze ha fontos a csomagtartó pakolhatósága kombi változatot is lehet választani belőle ha e mellet az autó típus mellet döntenél.
De ha ezt a másfél misit csak a vétel árra szántad akkor már a masodik generációs avensisek közül is kifoghatsz egy jobb darabot.
Vagy ami még eszembe jutott a mazda6
Bár ezeknek a városi fogyasztásuk még papíron is 10 liter felet van
Szívesen.
Ez nem nagy után járás volt csak a gogle + autókatalógus :D .
amúgy nem tudom de egy 520 literes kombinak azért elég jó a csomagtartójának a rakodhatósága.De a legtöbb szedánba tény mi tény nehezebb pakolni beléjük.De elvégre azért vannak kombi autók is hogy aki sok lommal járkál tudjon hova kényelmesen/praktikusan rakodni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!