Más is megunja a kocsiját 1 év után, és szívesen cserélgetné?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy tetszik egy típus, egy márka, és szívesen birtokolnátok egy oylat de utánna látjátok van egy jobb, elmúllik a varázs, és eladjátok, vesztek megint olyat ami megtetszik, és így tovább.
Például én nem tudok meglenni évekig egy modell mellett, mert utánna megunom nagyon keményen.
2014. máj. 11. 09:52
11/12 anonim 

válasza:

Ha elhiszitek ha nem, egy 8ezer forintos babetta 207-essel kezdtem, mára autót csináltam belőle :)
Kasztnis és fényezőként segítek édesapámnak, kipofoztam, elcseréltem egy rossz állapotú Simsonra.
Azt is felújítottam, és elcseréltem egy rossz állapotú Honda NSR-re.
És így tovább :)
Most egy 600.000 forintos A4-essel járok, de ezt már semmiképp sem szeretném eladni, mert nagyon hozzámnőtt... :)
12/12 anonim 

válasza:

...és sosem veszítettél egyik cserekor sem? Úgy értem, a kezdő 8000 forinthoz nem tettél hozzá soha pénzt, csak mindig az eladási összeg nőtt? Mert akkor le a kalappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!