Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is megunja a kocsiját 1...

Más is megunja a kocsiját 1 év után, és szívesen cserélgetné?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy tetszik egy típus, egy márka, és szívesen birtokolnátok egy oylat de utánna látjátok van egy jobb, elmúllik a varázs, és eladjátok, vesztek megint olyat ami megtetszik, és így tovább.

Például én nem tudok meglenni évekig egy modell mellett, mert utánna megunom nagyon keményen.

2014. máj. 11. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy működött, hogy a bank unta meg, a régi autómat, és elvitte. De ismertem egy embert, aki úgy csinálta, hogy vett egy autót, és már másnap meghirdette kicsivel többért. Igaz folyton használt autója volt, de gyakrabban váltotta az autóját, mint más az alsógatyát. És soha nem unta meg.
2014. máj. 11. 09:56
 2/12 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet megvenni és használni amig el nem viszik
2014. máj. 11. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
És a nőkkel mi a helyzet? Ugyanígy cserélgeted őket?
2014. máj. 11. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Gondolom fiatal vagy. Még ég benned a végy hogy minél több autótípust kipróbálj, ne csak egy embléma legyen előtted évekig. Majd benő a fejed lágya. Mi most adtuk el a 15 éve vett autónkat. Nem volt vele semmi baj, csak sokat evett, és mi meg sokat megyünk.

Tehetősebbek, főleg németben azt csinálják hogy vesznek egy új autót, majd mikor letelik a garancia beszámítják és vesznek egy újat.

2014. máj. 11. 10:03
 5/12 A kérdező kommentje:
3. azokat fél évente :D
2014. máj. 11. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem meg az első autómat, szerintem ez fog éveken át végigkísérni az életben, amíg nem lesz komolyabb baja, biztos nem adom el.

Mellesleg 19 vagyok :)

2014. máj. 11. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, igazából meglepődtem volna ha hosszú kapcsolat-párti lennél. :)
2014. máj. 11. 10:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán. Első kocsimat 5 éve vettem, azóta is azt hajtom. Olcsó, régi kiskocsi, mégis hozzám nőtt. Bár nyugodtan lecserélhetném, mert megvan az anyagi hátterem hozzá, mégis inkább kitartok mellette. Amíg nem lesz olyan baja, amit már nem éri meg helyrehozni, nem válok meg tőle.
2014. máj. 11. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem az első pár kocsim volt ilyen. Kezdtem egy egyszerű kisautóval, aztán ahogy lett egy nagyobb összeg a zsebemben eladtam, és hozzácsaptam még a pénzem, így vettem egy jobbat. Aztán így folyamatosan eljutottam 300 000-től a 2 milliós álomhatárig (nekem 18 évesen az volt). Akkor vettem egy 2004-es Audit, amit nem bírok eladni, annyira a hozzámnőtt.
2014. máj. 11. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Aki nagyon jómódban él, az megteheti a cserélgetést. De aki nem, az hiába unja meg, muszáj használnia.

Cserélgetős embert és is ismertem. Csak nem tudom, mi volt rajta a haszna, mert ha még drágában is adta, akkor is az átírási költségek elvitték a hasznot.

2014. máj. 11. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!