Más is megunja a kocsiját 1 év után, és szívesen cserélgetné?
Arra gondolok hogy tetszik egy típus, egy márka, és szívesen birtokolnátok egy oylat de utánna látjátok van egy jobb, elmúllik a varázs, és eladjátok, vesztek megint olyat ami megtetszik, és így tovább.
Például én nem tudok meglenni évekig egy modell mellett, mert utánna megunom nagyon keményen.
Gondolom fiatal vagy. Még ég benned a végy hogy minél több autótípust kipróbálj, ne csak egy embléma legyen előtted évekig. Majd benő a fejed lágya. Mi most adtuk el a 15 éve vett autónkat. Nem volt vele semmi baj, csak sokat evett, és mi meg sokat megyünk.
Tehetősebbek, főleg németben azt csinálják hogy vesznek egy új autót, majd mikor letelik a garancia beszámítják és vesznek egy újat.
Én nemrég vettem meg az első autómat, szerintem ez fog éveken át végigkísérni az életben, amíg nem lesz komolyabb baja, biztos nem adom el.
Mellesleg 19 vagyok :)
Aki nagyon jómódban él, az megteheti a cserélgetést. De aki nem, az hiába unja meg, muszáj használnia.
Cserélgetős embert és is ismertem. Csak nem tudom, mi volt rajta a haszna, mert ha még drágában is adta, akkor is az átírási költségek elvitték a hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!