Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 B5-ről valakinek...

Audi A4 B5-ről valakinek véleménye van?

Figyelt kérdés

Jövőhéten mennék ki érte Németországba barátommal, a fuvar nem kerülne semmibe az üzemanyag áron kívül, 200.000 forint átszámítva kint, külsőre gyári fényezés, 1.6-os motor, koppanásmentes futómű, két hátsó féktárcsa szorulna cserére.

Összesen 290.000 km van a motorjában, ami szintén tökéletes.

Egy jóbarátom hazafelé jövet Németországból bement megnézni, és ő mondta ezeket, autószerelő léttére.

Valakinek van tapasztalata ezekkel az autókkal kapcsolatban?

Köszönöm előre is.

Papírozását kiszámoltam, műszaki, regadó, rendszám, forgalmi, törzskönyv cakk-pakk 130.000 forint, ami elég jó ahhozképest.

2014. máj. 9. 23:58
1 2 3
 21/28 0401 ***** válasza:
0%

Be kell ülni egy 1,8 as T . be vagy egy 1,9 es PD-be és meglátjátok a különbséget !!!!!!

Audiba bontott lengőkart be tenni ???? Na ezt most hallom először pedig 20 éve Audizom !!!!

Ha ennyire nincs lovéd akkor rollert kellett volna venned , nem Audit :D :D :D :D

2014. máj. 14. 06:44
 22/28 A kérdező kommentje:
Te kötekedni jössz ide?
2014. máj. 14. 08:58
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván a 150 tovas turbós meg a PD sokkal jobban megy. De helyben rohangáláshoz elég az 1.6-is. Sőt a 90/110/130-hoz is.
2014. máj. 14. 09:24
 24/28 0401 ***** válasza:

Nem kötekedem !!!!

csak próbálom meg értetni veled , hogy az Audi nem kis pénzű embereknek való ( használt lengőkart bele rakni )

Neked meg azt próbálom meg magyarázni , hogy az 1,6 os benzines nulla !!! Ne gyere nekem a sablon adatokkal 20 éve Audizok kb 10 Audim volt ez idő alatt , az 1,8 as nem eszik többet , mivel erősebb és dinamikusan mozgatja az autót vagyis nem erőlködik !!!! 1,6 os Audi a Nagyapámnak való !!!!

2014. máj. 14. 09:42
 25/28 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék száguldozni vele, autópályán sem járok, hogy állandó 130-ra legyen szükségem (amit kétlek hogy nem bírna...)

Annyiért kell, hogy hétvégén beüljünk a barátokkal, és elmenjünk A-ból B-be kocsikázni.

Nem egy erőgép kell nekem, ma próbáltam, és nem kevéslem egyáltalán az erejét...

2014. máj. 14. 10:07
 26/28 0401 ***** válasza:

Ok te tudod a te döntésed , De idővel ráfogsz jönni hogy miről beszélek !!!

Volt nekem is 1,6 os , De soha többé :D !!!

2014. máj. 14. 10:26
 27/28 anonim válasza:

0401 Te valami suttyó lehetsz :)

De vicces volt olvasni

"20 éve audizom" Akkor kb 40 éves kell legyél, a stílusod alapján a 25-ben sem vagyok biztos. "Az 1.6-os csak a Nagyapádnak való" Akkor a Nagyapád vagy 90 éves :) Jó egészséget neki, na meg az 1,6-ost! ;) "Kb. 10 audid volt", ha ekkora fan és tudós vagy, akkor fura, hogy nem tudod fejből, hogy mennyi volt. Ha ennyire jó az 1.8, 1.8T és a 1.9pdtdi, akkor miért volt 20 év alatt 10 audid? Talán sza*ok voltak? Nekem 1.8-as van, lomha kicsit az is, de cserébe nem fog a turbó, vagy a kettőstömegű behalni. Az 1.9pdtdi-t meg nehéz jól kifogni, a pd elemek elég húzósak, nem is vált be annyira, mint szerették volna. Ezt mutatja az is, hogy leálltak a gyártásával is a pd-nek. A kérdező pedig szerintem jól járhatott az 1.6-al is. Ha szép a kasztni, egyben van a kocsi, nem rozsdás, szép a belső is, akkor egy motor csere 50-70-ért nem nagy dolog.

2016. dec. 7. 21:27
 28/28 anonim ***** válasza:

1.6 benzin sem olyan gyenge, 5 ben is elég jól húz és az országúti ( 90km /h megengedett sebességet) könnyen tudja tartani. Autopálya ( 130 megengedettet) is könnyen tartja. Eszik picit többet, de viszonylag megbízható.

Ha dízelre vágsz akkor meg nem pd hanem a 90 vagy 110 le AFN 1.9 TDI!! Abban szinte mindegy a kilométer mert 99% ban visszatekert, de 500 ezer km el is még bőven lehet benne tartalék, kimennek a világból.

2018. jún. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!