Audi A4 B5-ről valakinek véleménye van?
Jövőhéten mennék ki érte Németországba barátommal, a fuvar nem kerülne semmibe az üzemanyag áron kívül, 200.000 forint átszámítva kint, külsőre gyári fényezés, 1.6-os motor, koppanásmentes futómű, két hátsó féktárcsa szorulna cserére.
Összesen 290.000 km van a motorjában, ami szintén tökéletes.
Egy jóbarátom hazafelé jövet Németországból bement megnézni, és ő mondta ezeket, autószerelő léttére.
Valakinek van tapasztalata ezekkel az autókkal kapcsolatban?
Köszönöm előre is.
Papírozását kiszámoltam, műszaki, regadó, rendszám, forgalmi, törzskönyv cakk-pakk 130.000 forint, ami elég jó ahhozképest.
Na figyeljetek ide látom az Audihoz nincs sok értelmetek .
Az 1,6 os többet eszik mint az 1,8 as . Ugyan is a 104 Le erőlködik folyamatosan , ezért írtam hogy erőtlen ( nagy neki a kaszni !!!!
Az 1,8 as ba van 125 LE illetve 150 LE , de ezek már dinamikusan mozgatják az autót (nem erőltetve ) a fogyasztásuk semmivel nem több mint az 1,6 os-é (söt) ...
Az 1,9 es 132 Le 6 sebességes PD TDI - im folyamatos 140 km/ óránál max 5,5 liter átlag max 6 liter ..... De nem beszélek potyára sajnos ugy látom nem lehet a kész tényekkel meg győzni benneteket ... Volt már Audid illetve Auditok ?????
A spritmonitor szerint az 1.6-os B5-ösök átlaga 8.17, az 1.8-asoké 8.93, az 1.8T-k pedig 9,36 literrel futnak vegyesben. Ennek a 217 felhasználónak pedig Audija van :D
Ha nem is esznek a nagyobb motorosok kevesebbet, az teljesen igaz, hogy lényegesen többet sem esznek, ezért én a felhasználás függvényében választanék autót. Ha csak helyben buricskázásra kell, akkor elég az 1.6. Ha gyakrabban pályázol vagy utazol nagy távokat akkor inkább 1.8 ( esetleg 1.8T ). Viszont egy normálisa ilyen B5 nem is fog megállni 650 euróban, mint a kérdésben szereplő modell illetve a regisztrációs adója is és a vagyonszerzési illetéke is több így felesleges ezen filozofálnunk. Ha nem lett volna egy adott fix áras modellhez kötve, akkor lenne ennek értelme.
A B5-öt nem szerelték 132 lovas PDvel, csak 115 lovassal :P
Nem is mondtam , hogy a B-5 öt szerelték Pd - vel !!!!
B - 5 1995-2000 , ig = 90 LE , 110 LE (dizel) Benzines 1,6=101 le , 1,8 =125 le , 1,8 T =150 le ..
B - 6 2000 - 2005 , ig !!! = 1,9 PD TDI , 132 le , 140 le ,,,Benzines 1,6 105 le , 1,8 , 125 le , 1,8 t 150 le , 2000 , 163 le
Nézd meg mit írtam ? az enyém hányas ???
Hali
kb 1 hónapja vettem egy a4 est 1.6 benzines, papiroztattam ( 145.000 )
A lényeg, túl olcsón ne vegyél, a futóművét nagyon nézesd meg,
És végezetül, előtte is 1.6 benzinesem volt. semmivel sem lomhább mint más 1.6 os.
Köszi az infót.
Elhoztam ma, egyetlen lengőkart kell cserélni, bontottan 4ezer forint.
Kicserélem, jövőhéten pedig megy műszakira, majd fizetem be a regadót.
Neked milyen környezetvédelmi besorolásban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!