Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A zajkibocsájtást nem mérik a...

A zajkibocsájtást nem mérik a zöld kártya kiadásakor?

Figyelt kérdés
Miért közlekedhetnek olyan motorok, amitől a halottak is kilométerekről felébrednek? És mi ebben az, ami örömet okoz? Hogy a többszáz méreteres környezetben lévő összes kisbaba, beteg ember és éjszaka dolgozó szerencsétlen melós felébred, az összes ember abbahagyja a beszélgetést, tévénézést, telefonálást és mindennemű verbális kommunikációt, mert én épp arra járok egy kávédarálón? Bocs de akkora köcsögségnek tartom ezt, hogy párját ritkítja. Szóval a zajszennyezés az nem környezetszenneyzés?

2014. máj. 8. 13:56
1 2
 11/14 Wadmalac ***** válasza:
48%
Azért vannak itt égetőbb közlekedési problémák 1-2 motor hangjánál. Én sorrendben sok (szintén megoldatlan) kérdést előrébb hoznék.
2014. máj. 8. 15:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Biztosan vannak, de nem hiszem, hogy csak fontossági sorrendben lehet megbeszélni a problémákat. Nekem elég rossz a zajtűrésem, úgyhogy engem ez rettentően idegesít :(
2014. máj. 8. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

" Ha azzal foglalkoznának a mélyen tisztelt közegek, amiért a fizut kapják, és nem az egyébként tisztességes emberek megsarcolásával saját zsebre, akkor már rég megoldották volna."

Már nem is emlékszem mikor tudtam utoljára megkenni rendőrt, ez még működik? :D

Amúgy maga a kérdés is felesleges flém. Elhiszem, hogy téged zavarnak ezek a hangos szutykok, talán egy kicsit engem is, de hiába fogjuk verni a nyálunkat, ebben a tetü országban úgysem lesz változás...

2014. máj. 8. 21:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Szeretem, amikor megmondják, mit kérdezhetek másoktól... Arra voltam kíváncsi, hogy a motorok forgalomba bocsátásakor nem szűrik-e az extrém nagy zajszennyezést. Erre válaszoltál? Szerintem ez az ország nem szutyok, és nem tudom, mi a flém, de gyanítom, hogy nem is akarom tudni, mert 2 nap múlva ki fog menni a divatból ez a szó.
2014. máj. 9. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!