Jelenleg kötelező még autóba elsősegély doboz?
Mert ha látszott két embert, ömlik a lábukból-kezükből-neadjisten a fejéből-nyakából a vér, te megállsz, huzogatod őket jobbrabalra meg minden?... Kétlem.
Én elájulok a vér láttán, ha baj lesz, hívom a mentőket és kész.
Igen megállok.
Ne kételkedj, 4 év mentőápolói és 1 év mentőtiszti éveim után. Ez a baj, hogy "elájulok, hívom a mentőt és kész, letettem róla". Ez a magyar felfogás, meg sem próbálja, de könnyebb azt mondani, hogy nem megy, minthogy segíteni kelljen. Szörnyű
Hát, nekem ott van a csomagtartóban. Még arra is figyelek, hogy érvényes legyen a szavatossága.
Van egy direkt gyárilag erre kialakított hely neki. Egy gumiszerű pánt fogja oda. Nem mozdul el semerre se még a legélesebb kanyarban sem.
Ezen kívül a csomagtartó padlója alatt is van egy gyárilag kialakított tároló rekesz. Még olaj és hűtőfolyadék is van mindig a kocsiban, pedig ha felnyitom a csomagtartót nem látszik belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!