Érdemes lenne ere az autóra befektetni?
Nem szeretném azokat a kérdéseket minek neked minden más embernek van stb..
Tudom hogy 4éves de megéri az árát vagy nagyon sokat kéne még rákölteni?
Vagy vegyem ezt?
"új korukban 10millió fölött volt most lement 7millióra szerintem innen már nem sokat fog csökkenni"
Szerintem te abszolút nem vagy képben... Egy E38-as 7-es 15-20 évvel ezelőtt 30 millióba került, ma 1-1,5-ért a jó állapotúakat megkapod, az E65 10-12 évvel ezelőtt szintén 30 millióba került, ma 2-3-ért megkapod, a mostani 7-es szintén 30 millióba kerül, és 10 év múlva azt is meg fogod kapni 2-3-ért... Ahogy pl az E39-es, 12-16 éve 15 millióba került, most 1-1,5 körül hozzá lehet jutni, a leharcoltabbakat meg 700-ért utánad dobják a kokerók...
Ez minden autónál így van, kivéve a nagyon ritka és nagyon drága kocsiknál, meg persze veteránoknál.
De igazából nem tudom elképzelni, hogy neked legyen ennyi pénzed autóra, ha ennyire nem vagy tisztában a piac működésével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!