Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5 millió forintból mit vennétek?

5 millió forintból mit vennétek?

Figyelt kérdés
Vettem fel kölcsönt, 5 milliót, 72 hónap futamidőre. Ha vennék egy Suzuki GSX-R 1000-t vennék, és egy rosszabb autót, akkor nem tűnnék idiótának? Még ha nagyon muszáj, akkor egy 800.000.-Ft-ot hozzá tudok tenni spórolt pénzemből! Volkswagen Golf Plus, Volkswagen Golf 4, Volkswagen Golf 5, Volkswagen Passat B5, Volkswagen Passat B6, Volkswagen Jetta 2006-körüliek tetszenek, talán még az Opel Corsa D is belefér, meg talán egy 2014-es Suzuki Swift. Ezek közül melyiket érdemesebb megvenni? Motorból tetszik még a Suzuki GSR 750 is. Ha egy Suzuki GSR 750-et vennék újonnan, akkor beleférne egy zsír új Suzuki Swift is. Szerintetek? Megéri? 24/F A-s jogsim és B-m is van!
2014. máj. 3. 21:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
****MOTOROS*******
2014. máj. 3. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:

Van 800.000 ft spórolt pénzed és vettél fel 5 millás kölcsönt azért hogy autót meg motort vegyél.Nem értem a logikádat.Minek a kölcsön ha már volt pénzed.

Igaz nem új vagy néhány éves autót tudtál volna venni 800.000 ft-ból de legalább teher nem lett volna a nyakadon.Most meg majd 6 évig fogod tejelni a kölcsönt.

Én csak egyet nem értek ha akkora a fizud hogy 6 év alatt ki tudsz fizetni egy 5 millás kölcsönt ami mire kifizeted legalább 7 milla lesz,akkor neked minek kellet hitelt felvenned?

Inkább vettél volna a 800.000 ft-ból egy használt astrát,corollát,swiftet,golfot vagy akármit és gyűjtögetted volna a pénzt ha már lehetőséged van arra hogy félre tudj tenni és idővel ebből a félretett pénzből vehettél volna új motort meg autót.

A mai világban már hülyeség kölcsönt felvenni ha csak nem eget rengetően fontos .

2014. máj. 3. 22:45
 13/24 anonim válasza:
Előző: tudod a nagyzolás nagyúr. Erre nem volt elég intő példa a sok bedőlt hiteles esete. :(
2014. máj. 3. 22:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem a nagyzolás a célom! Havi szinten 345.000+ cafeteria-t keresek. Szüleimmel élek, igy tudok félre tenni. Igazából most egy fekete, Volkswagen Golf III-am van, de lóg a bele, van benne 928.000 kilóméter... 94'-es évjárat, 8éve van meg, azaz 16 éves voltam, amikor kaptam. Programozó vagyok, és néha fontos, gazdag Ügyfeleknek dolgozom, és nem mehetek mindenhova egy szakadt, kályhacső kipufogós 1.9 CL D Golf III-mal... Amúgy nem az első motorom lesz, mert idáig 2db is volt, egy Suzuki Bandit 250, valamint egy Suzuki GSX-R 600 K1. De döntöttem, egy Opel Astra H-t veszek, használtan, pár ezer kilóméterrel. Valamint újonnan egy szép kis Suzuki GSR 750-est. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2014. máj. 4. 01:07
 15/24 anonim ***** válasza:

928ezer a golfban, aha, főleg hogy 600ezer után csak hat vonalka jelenik meg :D

Amúgy hitelt nem szabad felvenni akkor sem ha jól keresel. Mert mi van ha tegyük fel elveszted az állásod?

Én a helyedben vennék egy patika 1.9tdi variant hármasgolfot, motort meg majd két fizuval később, és nem verném magam adósságba.

2014. máj. 4. 02:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Vagyis fel szabad venni, csak valahogy biztosítani kéne azt a hátteret hogy utána vissza is tudd fizetni... Én mindenesetre ellene vagyok.
2014. máj. 4. 02:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Elég idiótának tűnsz így is fiam, hogy képes voltál felvenni szabad felhasználású hitelt csillagászati kamatra azért, hogy vegyél egy új autót és motort a helyett, hogy gépjármű hitelt vettél volna fel durván fele kamatért...

Ha jól tippelem akkor a személyi kölsönre olyan 130K-t fizetsz havonta, míg 5M forint gépjármű hitelre max 100K-t kellett volna...

2014. máj. 4. 08:35
 18/24 anonim ***** válasza:

"345.000+ cafeteria-t keresek. Szüleimmel élek"

Hát így már végkép nem értelek.

Ideiglenesen tényleg vehettél volna egy autót 800.000 ft-ból.

Mivel a szüleiddel élsz gondolom a cafateriáid elég szórakozásra,így ha össze húzod a nadrágszíjat majd az egész fizudat el tudod rakni de ne rakj el csak 250.000 ft-ot belőle havonta. Az évi 3 millió forint.Vagyis egy év alatt egy új swift árát félre tudod rakni másfél év alatt meg egy új jólfelszerelt astrára is kényelmesen félre tudtad volna rakni a pénzt a rákövetkező éven pedig egy mocira gyűjtögethettél volna.Szóval ha ilyen jól állsz anyagilag hova az a kapkodás másfél két évet megérte volna várni hogy ne keljen a banknak 2-3 milliót csak úgy pluszban odaadni kamat meg THM gyanánt.

Én is új autót vettem mert külföldön jó állásom van és néhány évig gyűjtögettem rá ,meg jártam a régi kocsimmal ami 93 évjáratú volt,de akkor sem vetem volna fel hitelt azért hogy kocsit vegyek inkább néhány százezret ráfordítottam a régire hogy rendbe hozassam minthogy hitelre vegyek egy másik autót..

2014. máj. 4. 11:17
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát ilyen fizetés mellett, meg hogy szüleiddel élsz, ami biztos valami kulák fullos környék mivel a motort biztos nem panelház előtt tartod, szóval én biztos h nem vettem volna fel ilyen hitelt de ez már rohadtul mindegy. Tényleg inkább azt kellett volna, hogy először is gondolkozni, hogy eldöntsd mégis mi a rákot akarsz. Aztán elmenni a konkrét autószalonba és venni hitelre egy autót. Sokkal olcsóbb lett volna. Így meg gondolom 2 millióval simán többet kell kifizetned, tehát a jó kis fizetésedből 72 hónap alatt 7 millió elmegy. Kérdem én, normális vagy?

Bementél volna egy autószalonba, vettél volna egy jó autót, mondjuk egy vadiúj Opel Astra-t azt kész.... Hitelre. Motort pedig alapból nem is vettem volna. Hogyan fogsz a gazdag ügyfelekhez menni, ha összetöröd magad a hülye motorral? Bár persze, én nem tudom ezt megérteni, mivel én autómániás vagyok, maga a motorozás egyáltalán nem vonz. Te meg biztos szeretsz, hát oké. Bár ezek szerint autózni is. Szóval én azt csináltam volna, hogy akkor legalább a motort nem hitelből vettem volna, hanem autót abból, motorra meg összegyűjteni. Mert most aztán lesznek költségeid. Ott a rohadt drága hitel, veszel használtan egy lutri H Astra-t, amire lehet csomót kell költeni, mert előjön sok hibája, meg veszel újonnan egy gyorsasági motort, aminek alapból rohadt drága a szervizelése. Fogyasztás is, gumiztatás, minden.

Szóval ez a lehető legrosszabb döntés, ami csak létezik.

2014. máj. 4. 11:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Istenem, tipikus nyomorék, irigy válaszok.

Ilyenkor nagyon szégyellem, hogy magyar vagyok.

Kérdezőnek: Sok sikert a vásárláshoz és baleset mentes közlekedést kívánok!

2014. máj. 4. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!