Passat tdi vagy pdtdi? Mindkettő triptonic váltós. Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 16:58
1/12 anonim válasza:
Ez jó kérdés itt megoszlanak a vélemények majd de szerintem PDTDI
2/12 anonim válasza:
Az adalgolós tdi, megbízhatóbb és tartósabb, csakhát öregebb ugye, valószínűleg több kilométerrel, ami azért érdekes mert az automata váltó nem örök életű, 300.000 km után ráfér egy felújítás, akár jó, akár nem. De ne vegyél Tiptronicosat, +1-1.5 liter fogyasztás és halálosan unalmas lesz a vezetés vele.
3/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen automata kell,csak azt tudom vezetni.És nagy családi autó.Passat,Laguna,mást nem is tudok.
2014. máj. 3. 17:54
4/12 anonim válasza:
Ha csak automatát tudsz vezetni, akkor inkább ne is vezess egyáltalán...
5/12 A kérdező kommentje:
Úgy 1M-1,3M szánok rá.Persze tudom,hogy ebben az árfekvésben 2000-2003 közötti autók vannak,közel 300.000km átlagosan,ami vissza van tekerve 200,000-re.
2014. máj. 3. 17:56
6/12 A kérdező kommentje:
Miért ne vezessek?
2014. máj. 3. 17:56
7/12 anonim válasza:
Automata csak annak nem kell aki még nem vezetett vele. Legjobb dolog.
8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem kényszerből kell,mert amputálták a bal lábam és nem tudom nyomni a kuplungot.
2014. máj. 3. 18:00
9/12 anonim válasza:
Sima TDI öregebb, de talán tartósabb,de ebben is megoszlanak a vélemények.
PD elem csere egy PDTDI-ben húzós. De kb ennyi a "hátránya"
10/12 VarMa válasza:
En a TDi-re voksolnek, igaz lehet hogy tobb benne a km,de kozel sem olyan erzekeny a gazolajra mint a PD...
A valto miatt ne aggodj ha meg is all a bontokban van boven.
Volt szerencsem anno egy 2000-es Passat kombihoz 1.9TDi 110le-vel es sima automatavaltoval, szerintem teljesen jo es kenyelmes auto, igaz picit tobbet eszik a valto miatt de boven a kibirhato kategorian belul...
A futomu erzekeny pontja mar mindkettonek mert mar a tobb csatolt alu lengokaros futomu van benne (nem olcso)....
Amire figyelj ha ilyened lesz az a 10e km-enkenti normalis olajcsere es a bemelegites es visszahutes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!