Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek hogy reagálnának...

Szerintetek hogy reagálnának az emberek ha nézegetném a kocsijukat, meg a gumikat fogdosnám, vizsgálgatnám a karosszériát?

Figyelt kérdés

Ha pedig nyitva van a kocsijuk, mert mellette állnak akkor a nézelődés után beülnék és tekergetném a gombokat, nyomogatnám a dudát meg mozogtatnám a kormányt, és a végén elmondanám a tulajdonosnak a véleményemet tetszik e a kocsija.

Van aki ezt megengedné?

Kereskedésben lehet ilyet ha megtetszik egy kocsi?

2014. máj. 1. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ilyen elvetemult egyennel meg nem talalkoztam:D

A nezegetokhoz egy idoben hozza voltam szokva,mert az autom egy uj modell elso darabja volt sokaig a kornyeken ( most mar persze tobb van belole),sokan beneztek,volt aki kerdezgetett is,de beulos kormanytekergetos gombnyomkodos idiotahoz nem volt szerencsem.

Ezt meg egy ertelmi fogyatekos sem kockaztatna meg,nemhogy egy epeszu ember.Az esetleges reakciokat mar tobben leirtak elottem.

2014. máj. 2. 08:27
 12/12 anonim válasza:
Apád ...szát vizsgálgasd
2014. máj. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!