Mennyiért lehet jogsit letenni összesen?
Figyelt kérdés
Az elejétől végéig, mert ok, hogy néhol akciókat ígérnek meg ilyenek, de összességében nem hinném, hogy a költségek nagyon eltérnének. +Jattokról is hallottam... Tehát hol, mennyiért lehet letenni jogsit? Legolcsóbb módszernek milyen hátrányai vannak? (Nem engednének át esetleg ráfizetés nélkül???)2014. máj. 1. 16:42
11/15 anonim válasza:
197000 ft volt mindennel együtt. (vizsgadíj, illeték, tanfolyamok, vezetés és pót órával együtt)
12/15 anonim válasza:
Arniss! Ha jól emlékszem kétezer ft/óra. A gyakorlatban másfél óra vezetésért fizettem 4000 et. Nem szamoltam ki pontosan, de nagyjabol ennyi. Nyilvan, ha ez ember ugyes, olcsobb is lehet.
13/15 anonim válasza:
nekem 1 kresz és 1 forgalmi bukással 8000-es elsősegély tanfolyammal 45 óra vezetéssel ás az orvosival 170
14/15 anonim válasza:
Úgy hogy minden meglett elsöre, +10 vezetési óra a kilométer miatt, illetékekkel végül 160 000-nél állt meg, idén Miskolcon...
15/15 anonim válasza:
Nekem egy ismerősömnek 380ezer ft körül volt... Mert majdnem 1 évig járt vezetni, és egyszerűen annyira béna volt, hogy bukott+ a rengeteg plusz óra... (nem lehúzás volt, oktató is váltott, de még a saját anyja is mondta, mikor "feketén" vezettek, és mellette ült, hogy neki nem szabadna letennie a jogsit, mert szörnyen vezet)
ez persze ember függő, van, aki megússza 180 körül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!