BMW GT 530d-ről tapasztalatok, vélemények érdekelnek?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok véleménye érdekel, akinek van, vagy az ismerettségi körében van. Vagy esetleg szerelőként ismeri, találkozott már ilyennek, van tapasztalata rólla.
Én csak a motorról tudok tapasztalatot mondani, ismerősömnek 4 éves 530dje van (nem tudom mikorit nézel) ő ennyi idő alatt beletekert közel 250 ezret, eddig még nem volt gondja kötelező szervizen kívül, de gondolom lassan befigyel neki egy turbó, vagy váltó felujítás. Ez a motor jó választás, az erő és fogyasztás között tökéletes egyensúly , vegyesbe simán tartható 8-9 liter körül
2014. máj. 1. 15:55
2/9 anonim válasza:
nekem volt két M3 as bmw-m.
megvoltam velük elégedve, de igaz, ezek benzinesek.
most akarok 5ös bmw-t venni de én a sima sedan és 520 d.
csak jót hallottam róla, igaz, drága hozzá minden.
de ez az autó ez a kategória, ahol minden annyiba kerül, amennyibe.
2014. máj. 1. 17:30
3/9 A kérdező kommentje:
2011-2012-es lenne, maximum olyan 60-80.000 km-el, fullextrássan. Németből lenne hozva.
Most egy quattro-s Audim van, azzal télen országúton, mikor még nincs eltakarítva a hó és mások 40-50-el poroszkálnak, simán megyek 80-90-el. Nem tudom a BMW-vel ezt meglehet-e csinálni? Mennyire szívatós télen a hátsókerék? Vagy érdemes lenne xd-sben venni?
2014. máj. 1. 17:42
4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! A 730, az X6 és az 5GT között gondolkozok. 90%-ban viszonylag rossz minőségű vidéki országutakon közlekedek, nekem az X6 nagyon "pattogós" volt, amit próbáltunk. A 7-es kényelmes nagyon, de valahogy nagyon beleolvad már a tömegbe. Az 5GT csodálatos kényelmes és talán ez a legegyedibb, legkülönlegesebb és viszonylag kevés van belőle, ezt nézték meg a legjobban, amikor próbáltuk a 3 autót.
2014. máj. 1. 17:52
5/9 anonim válasza:
ha sokat mész vidékre akkor XDbe vedd inkább
2014. máj. 1. 17:55
6/9 anonim válasza:
Csak a motorjáról tudok mondani ezt azt, nekem is egy iylen motorral hajtott, de más típus van.
2014. máj. 2. 03:10
7/9 A kérdező kommentje:
Minden értelmes vélemény érdekel, köszi!
Egyébként télen milyen a BMW összkerékhajtása az Audi guattro-jához képest? Van olyan jó?
2014. máj. 2. 06:39
8/9 A kérdező kommentje:
Az xd-s mennyivel eszik többet egy sima 530d-höz képest?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!