Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet ennyiért használt autót...

Einsteinke kérdése:

Lehet ennyiért használt autót venni ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Idén az egyik rokonom kapna egy támogatást használt autóra 600 ezer ft-ot. Feltétele, hogy 5 évesnél nem lehet idősebb az autó. Mindenképpen hitelt kellene felvenni, ahhoz 400 ezer ft. önrész szükséges, a fenn maradó maradék összegre jönne a hitel. Tehát az önrész meg a támogatás összege összesen 1 millió ft.

200 ezer ft-nál nagyobb összegre nem nagyon akar hitelt felvenni, tehát összesen 1 millió 200 ezer ft. lenne egy 5 éves autóra.

Nézegettünk használt autókat az interneten, Suzukit se nagyon találtunk ilyen feltételekkel, egy 5 éves Suzuki Swift is 1 millió 500 ezer ft-tól kezdődik.

Kérdésem, hogy van-e arra esély, hogy a keret összegből az 1 millió 200 ezer ft-ból tudna e egy olyan 5 éves autót venni ami azért nem is egy bontó szökevény, használható is lenne, nem a szervizelésre menne rá több száz ezer ft.?

2014. máj. 1. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Chevrolet aveo,reanult thalia jutott eszembe nekem csak
2014. máj. 1. 10:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy Suzuki autókereskedés játszana közre az ügyletben, tehát nagy vszínűséggel csak Suzuki Swiftet, Ignist meg ieneket lehetne venni.
2014. máj. 1. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
1,2Mért inkább csak 6-7 év körül suzukit lehet venni
2014. máj. 1. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hülye feltételeket :D

Na meg a hitel...

Nem azt mondom hogy vegyetek lefingott prémiumautót, de lehet találni a 10 év körüli (vagy picit idősebb) szegmensben olyan autót is ennyiért ami szintén költségmentes, cserébe tágasabb, komfortosabb, és esetleg 1-2 literrel többet eszik, de nem fapad.

600000-ből ne akarjon szerintem senki se 5 évnél fiatalabb autót venni, a hitelt meg nem ajánlanám senkinek...

2014. máj. 1. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor marad a 2004-ig gyártott Swift, egy 10 éves az ,,önrészből" meg van és minden további nélkül az övé. Sztem egy kikímélt régi Swift is jó autó tud lenni.
2014. máj. 1. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hitelt felvenni kocsivásárlásra? Az évszázad üzlete.
2014. máj. 1. 15:03
 7/7 Zebra3328 ***** válasza:
Lehetnek abban a közreműködő Suzuki kereskedésben beszámított, használt autók is! Pl. Opel, Skoda, Ford, Fiat. Meg kell kérdezni..
2014. máj. 4. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!