Milyen robogót vegyek (50ccm)?
Nem szeretném tuningolni, ezért fontos lenne, hogy viszonylag gyári állapotban kapjam meg. Fontos szempont, hogy jól gyorsuljon és 55-60km/h-t tudjon.
Kb. 60eFt-ból lehetséges ez? Ha nem 100eFt-ért már van valami ajánlható típus?
Nem írtad,hogy főleg mire használnád..
Nekem van egy kis Suzu Sepia-m a nagymoci mellett,belvárosba szoktam bemenni vele.
Szépen gyorsul,55-öt szépen viszi,felmegy a falon is,és megbízható.
25 -ért vettem:-)
Hát, 60 ezerért jó állapotú robogót nehéz találni, de nem lehetetlen. A régebbi típusok között keresgélj. Én is a Honda Dio, Yamaha Jog, Suzuki Sepia, Piaggio Zip és hasonló robogókat ajánlom. Ezek közös ismérve, hogy régi, kistestű robogók, szóval csak akkor ajánlom, ha te se vagy nagydarab. Én a 175 centimmel és 110 kilómmal ültem már Jog-on és Dio-n is. Elvitt gond nélkül, mégis kényelmetlen volt alattam. Túl picik.
Amúgy, a végére még annyit: Simson-on nem gondolkodsz? Az simán kijön 60-ból. Én 20-ért vettem az enyémet, ráköltöttem még 30-at a felújításra (nem kókányolás, érteni kell hozzá!), és 2 éve gond nélkül megy. Nagymotorom mellé ideális szaladgálós motor, nemigen válnék meg tőle. Jó kis nosztalgia. :)
Jelenleg egy Yamaha Jog 27V-m van. Jó kis motor, csak az az igazság, hogy már nem az igazi a kinézete és bántja a szememet. Az előző tulajdonos nagyjából lesz.rta, szegénykét.
Motorikusan tökéletes, csak vannak hiányosságok felszereltség szempontjából: tárcsafék hiánya, ülés alatt nincs csomagtartó,...
Talán egy kicsit kicsi is (177cm vagyok).
Nagyobb testű robogót preferálnék.
Ma kipróbáltam egy Honda Dio AF18-at (ismerősömé) és a Jogomat otthagyja gyorsulásban, viszont még a Dio 50-52-nél megáll, addig a Jog 56-60-at tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!