Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélkül elkapják?

Jerzy kérdése:

Jogsi nélkül elkapják?

Figyelt kérdés

Haveromnak nincs jogsija mi történhet, ha elkapja a rendőr és mi is beülünk mellé? Ő mit kaphat és MI mit kaphatunk ?

Normális válaszokat pls

2014. ápr. 30. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
eleve be sem ülnék úgy hogy tudom olyan vezet akinek nincs jogsia
2014. ápr. 30. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
na ja... ti csak ne menjetek sehova.. kreszről semmit nem tud ezek szerint.. csak egyszerűen rosszkor megy ki mert azt hiszi ő mehet vagy bármi és nem a másik is megindul mivel ő mehetne aztán ott a karambol vagy akármi...tudod ki ülne be ilyen mellé
2014. ápr. 30. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Bérelt helyet az intenzív osztályon/tolószékben, azt kaphattok.
2014. ápr. 30. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ti semmit, maximum csípőprotézist, koponyaimplatátumot, díszes temetést...
2014. ápr. 30. 16:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudja a szabályokat mert már csak 1-2 hét van neki a jogsiig Ha mit kaphat ő vagy mi a rendőrségtől?
2014. ápr. 30. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
elég nagy pénz bírságot, és eltiltást a jogsi megszerzésétől egy jó időre
2014. ápr. 30. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
és nem tudja kivárni azt az 1-2 hetet? mit kell kockáztatni vagy akármi... ennyit ér neki? szülei hogy engedhetik ezt? és attól még ,hogy valakinek meglett, semmit nem jelent olyan tapasztalatlan mint a fene..., nem tudom miért akartok rajoskodni vagy én nem tudom mire jó ez ,hogy már most így menni akartok..nem sértésből mondom
2014. ápr. 30. 19:40
 8/8 Einsteinke ***** válasza:

Csinos kis pénzbírságot kaphat + 2 évre eltiltják az autóvezetéstől ami annyit jelent, hogy utána KRESZ-t, elsősegélyt, gyakorlatot kezdhet előröl.

Am. meg ahogy előttem írják még ha vki meg is kapja a jogsit, eléggé tapasztalatlan még. Az oktatóval csak a vizsgaútvonalakat tanulja meg az ember, de ha kikerül az ember az oktató mellől akkor megváltozik az egész, minden felelősség a nyakába szakad, új helyzetek tömkelege, stb, stb. Nekem 11 hónapja van jogosítványom és végig gondolom sokszor, hogy az oktatás óta mennyi új helyzettel találkoztam.

Sztem ha vki ilyen felelőtlen legalább ne üljetek be mellé!

2014. ápr. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!